Ταϊλανδός εργάτης οικοδομών πέφτει μέσα από χαλαρά πλακάκια, τραυματισμένος σοβαρά

Πατάγια-

Ένας εργάτης που εργαζόταν σε ένα σπίτι στο Soi Wat Sawang Fa Phuttharam 5 έπεσε μέσα από χαλαρά πλακάκια δύο ορόφους πιο κάτω και τραυματίστηκε σοβαρά την Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018.

Ο κ. Tinnakorn Chan Kaew, 24 ετών και Ταϊλανδός πολίτης, έπεσε μέσα από χαλαρά πλακάκια ενώ εργαζόταν στη στέγη. Προσγειώθηκε στο δάπεδο από σκληρό τσιμέντο και έσπασε το πόδι του μαζί με άλλα τραύματα και μώλωπες.

Το Ίδρυμα διάσωσης Swang Boriboon έφτασε γρήγορα και παρείχε επί τόπου θεραπεία στον άνδρα που ούρλιαζε από τον πόνο πριν τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι συνεργάτες του δήλωσαν ότι ήταν ένα φρικτό ατύχημα και ο κ. Kaew διέσχιζε ένα ασφαλές τμήμα όταν έπεσε.

Η κατασκευαστική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το έργο δήλωσε ότι όλες οι προφυλάξεις ασφαλείας τηρήθηκαν σωστά και ήταν ένα φρικτό ατύχημα.

Ο κ. Kaew αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/