Η αστυνομία της Pattaya εισέβαλε σε δημοφιλείς ντίσκο Mixx and Pier για ναρκωτικά, πυροβόλα όπλα και πορνεία-Βρες τίποτα

Πατάγια-

Στη 1:00 π.μ. τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 13 Αυγούστου, δεκάδες αστυνομικοί της Pattaya και αξιωματούχοι της περιοχής πραγματοποίησαν επιδρομή σε δύο δημοφιλείς τοπικές ντίσκο, το Mixx και το Pier που βρίσκονται στην πολυσύχναστη Walking Street στην Πατάγια.

Σκοπός της έφοδος ήταν η αναζήτηση σημείων χρηστών ναρκωτικών, ναρκωτικών, πορνείας και έλεγχος αδειών.

Η αστυνομία της Πατάγια δεν εντόπισε παραβάσεις και δήλωσε ικανοποιημένος που και οι δύο ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ακολουθούσαν το νόμο. Το Mixx Disco ήταν στο παρελθόν στις ειδήσεις για ένα μαχαίρι που συνέβη εκεί μεταξύ δύο θαμώνων λίγους μήνες πριν, κατά το οποίο ένας άνδρας από το Ισραήλ έφυγε από τη χώρα αφού μαχαίρωσε έναν Αυστραλό κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης.

Η αστυνομία της Πατάγια έχει δηλώσει ότι οι τακτικές επιδρομές θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν ότι η Πατάγια είναι ασφαλής για τους τουρίστες. Ωστόσο, αρκετοί τουρίστες που μίλησαν στον Τύπο δεν ήταν ευχαριστημένοι που διακόπηκε η βραδινή τους έξοδος και ότι δεν τους επετράπη να φύγουν από τις εγκαταστάσεις για σχεδόν μία ώρα ενώ η αστυνομία έκανε επιθεώρηση. Ωστόσο, η αστυνομία δεν επιθεώρησε τα διαβατήρια των τουριστών ούτε τους ζήτησε να κάνουν τεστ ναρκωτικών.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/