Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow παρουσιάζει το νέο σπάνιο μωρό λεμούριο που γεννήθηκε την 1η Αυγούστου την Ημέρα της Μητέρας ως ειδική απόλαυση

Πατάγια-

Την 1η Αυγούστου 2018 οι δύο σπάνιοι πεντάχρωμοι Λεμούριοι, που μερικές φορές αποκαλούνται Lobster Lemur's στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow, γέννησαν ένα μωρό λεμούριο. Αυτά είναι σπουδαία νέα για τον ζωολογικό κήπο καθώς ο πενταχρωμος Λεμούριος είναι ένας από τους πιο απειλούμενους και σχεδόν εξαφανισμένους Λεμούριους στον κόσμο και θεωρείται ευρέως ως ο πιο όμορφος Λεμούριος στον κόσμο και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αναπαραχθεί σε αιχμαλωσία.

Ο ζωολογικός κήπος έδειξε επίσημα το μωρό Λεμούριο και τους δύο περήφανους γονείς του στο κοινό τη φετινή Ημέρα της Μητέρας ως ξεχωριστή απόλαυση.

Εκατοντάδες ενθουσιασμένοι τουρίστες συνωστίζονταν και παρατάχθηκαν για να δουν έναν από τους πιο εξωτικούς και όμορφους Λεμούριους του κόσμου.

Ο Λεμούριος δεν είναι εγγενής στην Ταϊλάνδη, αν και κάποτε ήταν. Αυτός ο συγκεκριμένος Λεμούριος μπορεί να βρεθεί μόνο σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της Ινδονησίας φυσικά και είναι σχεδόν εξαφανισμένοι. Είναι χορτοφάγοι και ζουν κυρίως από φύλλα και φυτά.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/