Τα γενέθλια των Queens, η Ημέρα της Μητέρας είναι Κυριακή, όλοι ενθαρρύνονται να φορούν μπλε

Ταϊλάνδη-

Αυτή την Κυριακή, 12 Αυγούστου, είναι τα 86α γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Sirikit.

Οι κυβερνητικοί υπάλληλοι, η αστυνομία και ο στρατός υποχρεούνται να φορούν τη βασιλική ενδυμασία, αλλά το δημαρχείο θέλει επίσης να βλέπει το κοινό να ακολουθεί το παράδειγμά του καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα.

Για τον εορτασμό της περίστασης διεξάγονται πολλές δραστηριότητες σε όλη τη χώρα.

Δεν υπήρχαν πληροφορίες από το Δημαρχείο της Pattaya σχετικά με τοπικές εκδηλώσεις, αλλά δημοσίευσαν τις ακόλουθες πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή να μην ισχύουν εδώ: σχετικά με τις περιφερειακές περιοχές και το εξωτερικό, οι επαρχιακοί κυβερνήτες και οι πρεσβευτές έχουν ανατεθεί να πραγματοποιήσουν μια τελετή ευλογίας και να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες τον Αύγουστο 12 ανάλογα με την περίπτωση.

Θα πραγματοποιηθεί ένα Πρόγραμμα Πρακτικής Ντάρμα από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου στο Βουνό του Βούδα και θα πραγματοποιηθούν καταφύγια του Ντάρμα σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, ο Μόνιμος Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού είπε ότι σε αυτήν την ευοίωνη περίσταση, η κυβέρνηση θα ήθελε να καλέσει τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και όλους τους πολίτες να διακοσμήσουν τα κτίρια και τα σπίτια τους με τη φωτογραφία της βασίλισσας Sirikit, τις εθνικές σημαίες της Ταϊλάνδης και σημαίες με « Sor Kor”. Επιπλέον, θα δημιουργηθούν βιβλία ευλογίας για να υπογράψουν οι άνθρωποι σε πολλές τοποθεσίες και η κυβέρνηση στέλνει μια πρόσκληση σε όλους να φορέσουν μπλε όλο τον Αύγουστο για να τιμήσουν τη Βασίλισσα.

Επίσης, καθώς είναι η Ημέρα της Μητέρας, πολλά τοπικά εστιατόρια και ξενοδοχεία θα διοργανώνουν ειδικές εκδηλώσεις για την περίσταση για να τιμήσουν τις μητέρες παντού. Αυτή είναι η Ημέρα της Μητέρας για όλη την Ταϊλάνδη και μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για τον Ταϊλανδικό λαό.

Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας από το The Pattaya News.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉPattaya Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/