Μοτοσικλέτα συγκρούεται με Εξάτροχο φορτηγό, δύο υπήκοοι της Ταϊλάνδης σκοτώνονται

Πατάγια-

Στις 2:00 π.μ. νωρίς σήμερα το πρωί, 10 Αυγούστου 2018, ο Pol.Maj.Gen.Srirom Srikraipak, από το αστυνομικό τμήμα Nongprue, στο Chonburi ειδοποιήθηκε για ένα μεγάλο ατύχημα με μοτοσικλέτα κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στο Soi Chaiyaphruek.

Μόλις έφτασαν στο σημείο με τους διασώστες βρήκαν μια μοτοσικλέτα Honda Wave κατεστραμμένη στο δρόμο που συγκρούστηκε με ένα εξάτροχο φορτηγό από την Khon Kaen που παρέδιδε προϊόντα στο Chonburi.

Ξαπλωμένοι στο δρόμο σοβαρά τραυματισμένοι ήταν ο 32χρονος Sun Matcharoen και μια άγνωστη νεαρή Ταϊλανδή, που πιστεύεται ότι ήταν η κοπέλα του αλλά δεν είχε στοιχεία ταυτότητας πάνω της. Οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν τις ζωές και των δύο σοβαρά τραυματισμένων Ταϊλανδών, αλλά δεν τα κατάφεραν και οι δύο πέθαναν στο σημείο.

Ο κ. Somchai Chan Sa-ara, 47 ετών, που είδε το ατύχημα, είπε στο Pattaya News ότι ο κ. Matcharoen οδηγούσε με πολύ υψηλή ταχύτητα όταν έχασε τον έλεγχο περνώντας πάνω από τις γραμμές του σιδηροδρόμου χτυπώντας ένα χτύπημα και όργωνε στο πίσω μέρος του το εξάτροχο φορτηγό. Ο αντίκτυπος ήταν τόσο βάναυσος. Ο κ. Sa-ara το περιέγραψε ως, quote, σαν τσουνάμι.

Ο οδηγός του εξατροχού φορτηγού δεν τραυματίστηκε και συνεργάστηκε με την αστυνομία στην έρευνα. Η σιδηροδρομική γραμμή διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που θα εξετάσει η αστυνομία για να υποστηρίξει την αναφορά αυτόπτη μάρτυρα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/