Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya εγκαινιάζει το πρόγραμμα "Big Fort" για να εξοντώσει τους τοκογλύφους και τις κακές συμβάσεις

Πατάγια-

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, Apichai Krobpech, ξεκίνησε προσωπικά ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην εξάλειψη του αυξανόμενου προβλήματος των παράνομων τοκογλύφων και των συναλλασσομένων που λεηλατούν τους μειονεκτούντες και φτωχούς στην Πατάγια.

Έχει ανακοινώσει ότι τον περασμένο μήνα οδήγησαν στη δικαιοσύνη δέκα τοκογλύφους που χρέωναν υπέρογκα επιτόκια και λεηλατούν άτομα που δεν κατάλαβαν τις συνέπειες ενός δανείου σε αυτούς. Πολλοί από αυτούς τους τοκογλύφους έχουν εκτελεστές που απαντούν σε άτομα με απλήρωτα δάνεια με επιθετικότητα και σωματική βία.

Το πρόγραμμα Big Fort έχει επίσης σχεδιαστεί για να σταματήσει τις κακές συμβάσεις μεταξύ επιχειρήσεων και ιδιωτών που θέτουν επίσης τον πελάτη σε μειονεκτική θέση. Η αστυνομία έχει δηλώσει ότι όποιος αισθάνεται ότι είναι σε κακό συμβόλαιο ή έχει κολλήσει σε κακό δάνειο για να επικοινωνήσει μαζί του, φτάνοντας στο σημείο να δημοσιεύσει την προσωπική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φυλλάδιο, καθώς οι τοκογλύφοι είναι κάτι που η αστυνομία δέχεται πολύ σοβαρά.

Έχουμε επιβεβαιώσει ότι αυτό περιλαμβάνει αλλοδαπούς και εκπατρισμένους που πιστεύουν ότι έχουν πέσει θήραμα από έναν τοκογλύφο ή έχουν κολλήσει σε ένα κακό συμβόλαιο και αισθάνονται ότι δεν μπορούν να βγουν από αυτό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/