Αμερικανός πετάει το νεκρό μωρό του από τη γέφυρα του Μπρούκλιν στην Αμερική και καταφεύγει στην Ταϊλάνδη

Ένας μπαμπάς από το Μπρονξ έφυγε στην Ταϊλάνδη αφού μετέφερε το νεκρό μωρό του 7 μηνών στη Νέα Υόρκη σε ένα σακίδιο και πέταξε το σώμα του σε ένα ποτάμι κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν και σε άλλα τουριστικά σημεία, ανακοίνωσε η αστυνομία την Τετάρτη.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης σταμάτησαν τον Τζέιμς Κάρι, 37 ετών, όταν προσγειώθηκε στην Μπανγκόκ με βάση πληροφορίες που τους δόθηκαν από τις αμερικανικές αρχές και του εμπόδισαν να εισέλθει στη χώρα και με εντολή των ΗΠΑ τον κράτησαν σε αδημοσίευτη τοποθεσία, δήλωσε ο επικεφαλής των ντετέκτιβ του NYPD, Dermot Shea. Θα επιστραφεί στη Νέα Υόρκη εντός ημερών για να αντιμετωπίσει την κατηγορία κακουργήματος για απόκρυψη ανθρώπινου πτώματος, είπε ο Shea.

Ένας τουρίστας από την Οκλαχόμα εντόπισε το σώμα ντυμένο με πάνες την Κυριακή. Ο σύζυγός της τράβηξε το άψυχο μωρό από το East River στην ακτή και προσπάθησε να το ζωντανέψει.

«Αυτή είναι μια αποκαρδιωτική περίπτωση», είπε ο Shea.

Η μητέρα του μωρού, που ζει χωριστά από τον πατέρα στο Μπρονξ, είχε δει ειδήσεις για το μωρό. Την επόμενη μέρα, ανακάλυψε ότι ο Currie δεν κατάφερε να αφήσει το παιδί τους στον παιδικό σταθμό.

Ο Shea είπε ότι η γυναίκα, 36 ετών, έκανε μια κλήση «πήγμα αίματος» στο 911 αφού προσπάθησε να φτάσει στο Currie. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, είπε στον αποστολέα ότι είχε δει μια αναφορά για το μωρό που βρέθηκε στο ποτάμι και φοβόταν το χειρότερο, πρόσθεσε.

Ο Shea είπε ότι το μωρό ήταν ζωντανό όταν ο Currie το πήγε στο διαμέρισμά του στο Μπρονξ γύρω στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με μια συμφωνία επιμέλειας. Το μωρό πέθανε πριν φύγει ο Currie και κατευθυνθεί για το Μανχάταν γύρω στη 1:30 το μεσημέρι της Κυριακής, πρόσθεσε.
Το βίντεο δείχνει τον Currie να περπατά προς το ποτάμι και να κουβαλάει το μωρό σε ένα σακίδιο που έφτιαξε ως πορτ μπεμπέ. Ένα σακίδιο πλάτης εθεάθη να επιπλέει στο ποτάμι κοντά στο σώμα του αγοριού.

Θα μπορούσαν να κατατεθούν πρόσθετες κατηγορίες εν αναμονή της αυτοψίας. Δεν αναμένεται να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου του μωρού αυτή την εβδομάδα.

Η Diana Campbell, από το Stillwater της Οκλαχόμα, παρατήρησε για πρώτη φορά το μωρό γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Ο σύζυγός της, Μόντε Κάμπελ, μπήκε σε ρηχά νερά κοντά στο λιμάνι South Street στην ακτογραμμή του Μανχάταν, πήρε το μωρό και ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ.

«Μόλις με κάλεσε και είπε ότι υπήρχε ένα μωρό στο νερό», είπε ο Μόντε Κάμπελ. «Κάλεσα το 911. Σε εκείνο το σημείο, νόμιζα ότι ήταν μια κούκλα».

Είπε ότι το μωρό δεν ανέπνεε και δεν έδειξε σφυγμό.

Οι αστυνομικοί έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα και οδήγησαν το μωρό στον πεζόδρομο, όπου συνέχισαν την ΚΑΡΠΑ προτού το μωρό μεταφερθεί στο νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Ο Currie επιβιβάστηκε στην πτήση για Μπανγκόκ γύρω στις 2:20 τη Δευτέρα. Η μητέρα του μωρού τηλεφώνησε στο 911 γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας.
«Νομίζω ότι είναι αυτονόητο γιατί το άτομο προσπαθούσε να ξεφύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα», είπε η Shea.
Ο Currie και η μητέρα του μωρού δεν ήταν παντρεμένοι και η αστυνομία δεν γνωρίζει άλλα παιδιά μεταξύ τους, είπε ο Shea.

Ο Shea είπε ότι μια προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι η διοίκηση των υπηρεσιών παιδιών της πόλης δεν είχε προηγούμενες αναφορές για το παιδί ή το ζευγάρι.

"Δεν έχουμε καμία κόκκινη σημαία που υπήρχε πριν από αυτό", είπε ο Shea.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉABC News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/