Ο φερόμενος Ρώσος Δολοφόνος που καταζητείται από την Ιντερπόλ συνελήφθη στην Πατάγια

Πατάγια-

Χθες το πρωί, 7 Αυγούστου 2018, στις 11:00 π.μ. της περιοχής Pattaya, η αστυνομία, υπό την καθοδήγηση του υποστράτηγου Songsiri Siri Suk, και ο Κυβερνήτης Chonburi διέταξαν τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Τμήμα Thanat Khun Suksa Αναπληρωτή πρωθυπουργό στο Chonburi να συλλάβει τον Ivan Skiba, από τη Ρωσία. με καταζητούμενο ένταλμα ανθρωποκτονίας της Ιντερπόλ. Το ένταλμα είχε περιέλθει στην αντίληψη της αστυνομίας την προηγούμενη μέρα με πληροφορία ότι ο κ. Σκίμπα κρυβόταν στην Πατάγια. Με τη συνεργασία της Υπηρεσίας Μετανάστευσης, της Ιντερπόλ και των αξιωματούχων της ρωσικής αστυνομίας Chonburi κατάφεραν να εντοπίσουν τον κ. Σκίμπα μέσα σε δώδεκα ώρες.

Η φερόμενη δολοφονία έγινε στις 9 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους. Ο κ. Σκίμπα διέφυγε από τη Ρωσία μετά την υποτιθέμενη πράξη και κρυβόταν στο Τσονμπούρι για αρκετό καιρό.

Ο κ. Ιβάν είχε προηγούμενα προβλήματα με την αστυνομία της Πατάγια. Συνελήφθη τον Μάρτιο για λαθραία ναρκωτικά, μαριχουάνα και πλήρωσε εγγύηση και ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο, πληρώνοντας πρόστιμο που δεν έχει αποκαλυφθεί. Ωστόσο, ήταν ουσιαστικά υπό όρους και θα μπορούσε επίσης να αντιμετωπίσει περαιτέρω κυρώσεις και αποκλεισμό από τις αρχές της Ταϊλάνδης. Αυτό είναι, ωστόσο, το λιγότερο από τις ανησυχίες του, καθώς οι ρωσικές αρχές θα τον φέρουν πίσω στη Ρωσία για να χειριστούν τις κατηγορίες του για φόνο.

Ο κ. Ιβάν βρισκόταν επίσης σε παράταση από τις 5 Αυγούστου.

Συνελήφθη χωρίς επεισόδια σε διαμέρισμα που βρίσκεται στο Jomtien και θα κρατηθεί υπό κράτηση μέχρι τη μεταφορά του στη Ρωσία.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/