Οι πρόσφατες βροχές προκαλούν περαιτέρω διάβρωση στην παραλία Pattaya, ανησυχία για το βόρειο τμήμα που αναπληρώθηκε πρόσφατα

Πατάγια-

Τους τελευταίους δύο μήνες οι αρχές της Ταϊλάνδης έκαναν πολύ καλύτερο το βόρειο τμήμα της παραλίας Pattaya από το Dusit Hotel εισάγοντας αντίστοιχη άμμο από μια κοντινή γη και τριπλασιάζοντας το μέγεθος της παραλίας προς τέρψη των τουριστών, των πωλητών και των τουριστικών αρχών. Αυτή η επιτυχημένη αναπλήρωση έκανε τις αρχές να ανακοινώσουν ότι θα επεκτείνουν και θα ανανεώσουν την υπόλοιπη παραλία μέχρι τη Walking Street πριν από την υψηλή περίοδο.

Ωστόσο, οι πρόσφατες βροχές όπως η παρακάτω φωτογραφία δείχνουν ότι η απλή αναπλήρωση της παραλίας, ειδικά του μεσαίου και νότιου τμήματος του Beach Road, δεν θα είναι αρκετή καθώς ήδη προκαλούνται ζημιές στα πρόσφατα ανανεωμένα τμήματα.

Οι ντόπιοι μετανάστες και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες τράβηξαν αυτές τις φωτογραφίες περαιτέρω διάβρωσης κατά τη διάρκεια πρόσφατων καταιγίδων και με τη χειρότερη περίοδο των βροχών να έχει φτάσει ακόμη, προβλέπεται ότι θα σημειωθεί περαιτέρω διάβρωση. Το πρωταρχικό ζήτημα είναι ότι το νερό της βροχής ρέει από τους υψηλότερους δρόμους προς το Beach Road και στη συνέχεια λιμνάζει και πλημμυρίζει την Beach Road κατά τη διάρκεια κάθε μεγάλης καταιγίδας προτού ρέει στον ωκεανό, διαβρώνοντας την παραλία στη διαδικασία. Η πόλη έχει εγκαταστήσει ακριβές αντλίες σε πολλές περιοχές κατά μήκος της παραλιακής οδού που βοηθούν στην γρήγορη αποστράγγιση του νερού, αλλά δεν έχουν εξαλείψει εντελώς το πρόβλημα.

Οι κυβερνητικές αρχές έχουν δώσει επιπλέον 400 εκατομμύρια μπατ στις τοπικές αρχές που έχουν επιφορτιστεί να βρουν μια καλύτερη λύση, ώστε η πρόσφατα ανανεωμένη παραλία να μην διαβρωθεί και εξαφανιστεί. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, ποια θα είναι η λύση αυτή τη στιγμή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/