Οι ντόπιοι φυτεύουν μικρό δέντρο στο δρόμο σε μη επισκευασμένη βαθιά λακκούβα για να τραβήξουν την προσοχή ακριβώς κοντά στη μεγάλη διασταύρωση Jomtien

Πατάγια-

Ανήσυχοι κάτοικοι της περιοχής και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ενημέρωναν τις τοπικές αρχές στο Jomtien για μια μεγάλη και βαθιά λακκούβα που βρίσκεται σε έναν μεγάλο δρόμο ακριβώς κοντά σε μια μεγάλη διασταύρωση Jomtien φύτεψαν ένα μικρό δέντρο στην τρύπα με μια σημαία για να επιστήσουν την προσοχή σε αυτό. Δήλωσαν επίσης με αυτόν τον τρόπο ότι ήθελαν να προειδοποιήσουν τους Ταϊλανδούς και τους τουρίστες.

Ένας από τους κατοίκους που φύτεψε το μικρό δέντρο, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι παραπονιούνται για την λακκούβα εδώ και αρκετό καιρό και γίνεται όλο και πιο βαθιά, μεγαλύτερη και επικίνδυνη. Υπήρξαν πολλά ατυχήματα, είπε, αλλά ευτυχώς κανένα σοβαρό και κανένα σοβαρό θάνατο ή τραυματισμό-ακόμη.

Ελπίζουν ότι φυτεύοντας το μικρό δέντρο στον δρόμο οι τοπικές αρχές θα λάβουν μέτρα πιο γρήγορα για να επιδιορθώσουν την επικίνδυνη λακκούβα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/