Στρατός και αστυνομία σε κοινή επιχείρηση με Αμερικανούς αξιωματούχους εισέβαλαν στην νυχτερινή αγορά Thep Prasit, κατάσχεσαν 4 εκατομμύρια μπατ πλαστών και πειρατικών προϊόντων

Πατάγια-

Ξεκινώντας περίπου στις 11:00 χθες το βράδυ, το βράδυ του Σαββάτου, δεκάδες αστυνομικοί, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και στρατός έκαναν έφοδο στην αγορά Thep Prasit Night. Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Γραφείου Τουριστικής Αστυνομίας, Πολ Υποστράτηγος Surachate Hakpan, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν μια κοινή επιχείρηση με Αμερικανούς αξιωματούχους κατόπιν εντολής τους για να σταματήσουν τα πειρατικά αγαθά που έρχονται από την Ταϊλάνδη.

Οι αξιωματούχοι σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν πάνω από δέκα χιλιάδες αντικείμενα σε όλη την αγορά σε μια απλή πρόχειρη επιθεώρηση, αξίας περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων μπατ, που δεν ήταν αυθεντικά προϊόντα. Δήλωσαν ότι οι τουρίστες βλάπτουν τις κατάλληλες εταιρείες αγοράζοντας αυτά τα αγαθά και ότι θα πρέπει να αγοράζουν μόνο από αδειοδοτημένους πωλητές.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι επιδρομές θα συνεχιστούν σε όλη την Πατάγια και τις αγορές για να διασφαλίσουν ότι τα πειρατικά προϊόντα δεν θα έχουν θέση στην Πατάγια. Δεν είναι σαφές εάν οι ιδιοκτήτες των πάγκων της αγοράς συνελήφθησαν επίσης ή υποβλήθηκαν δικαστικές ενέργειες ή τα αγαθά τους απλώς κατασχέθηκαν. Επίσης, δεν είναι σαφές τι θα γίνει με τα κατασχεθέντα εμπορεύματα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/