Κορεάτης τουρίστας έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχείου, τραυματίστηκε

Πατάγια-

Ένας Κορεάτης τουρίστας έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στον δεύτερο όροφο στην Πατάγια στις 5:00 το πρωί χθες το πρωί, με αποτέλεσμα να σπάσει στον αστράγαλό του.

Ο τουρίστας, ο οποίος δεν κατονομάζεται, έμενε με την Ταϊλανδή φίλη του που επισκεπτόταν στην Πατάγια. Ένας φρουρός ασφαλείας στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Pattaya Third Road άκουσε κραυγές αγωνίας και πόνου και αντέδρασε γρήγορα στο περιστατικό, βρίσκοντας τον τουρίστα στο πεζοδρόμιο να κρατάει το τραυματισμένο πόδι του και να φωνάζει τον Κορεάτη για βοήθεια.

Ο φρουρός κάλεσε την αστυνομία και τους πρώτους ανταποκριτές από το ίδρυμα διάσωσης που βοήθησαν στη μεταφορά του άνδρα στο νοσοκομείο. Η κοπέλα του συνεργάστηκε με την αστυνομία και δήλωσε ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ο φίλος της ήταν στο μπαλκόνι και χαλαρώνοντας όταν έπεσε. Η αστυνομία ερεύνησε το δωμάτιο και δεν βρήκε κανένα σημάδι μάχης, ωστόσο θα διερευνήσει πλήρως για να διασφαλίσει ότι δεν υπήρξε καβγά που προκάλεσε την πτώση.

Επικοινώνησε με έναν Κορεάτη μεταφραστή για να πάρει συνέντευξη από τον άνδρα στο νοσοκομείο μόλις αναρρώσει από τα τραύματά του.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/