Ο Honest Minibus Driver επιστρέφει το σακίδιο στον τουρίστα με 5000 μπατ μετρητά

Πατάγια-

Ο κύριος Sachin Yadav, 22 ετών, είχε φτάσει πρόσφατα με τέσσερις φίλους από την Ινδία για τις πρώτες του διακοπές στην Ταϊλάνδη. Αυτός και οι φίλοι του νοίκιασαν ένα μίνι λεωφορείο για να επισκεφθούν τοπικά τουριστικά αξιοθέατα, που οδηγούσε ο κ. Sanya Tong Thong, 39 ετών. Τελειώνοντας τη μέρα και φτάνοντας πίσω στο ξενοδοχείο του στο Soi One στην Beach Road, ο κ. Yadav σε μια στιγμή ξεχνίας ξέχασε το σακίδιό του που περιείχε πολλά προσωπικά αντικείμενα και πέντε χιλιάδες μπατ, περίπου 150 USD, σε μετρητά.

Ο κύριος Θονγκ ανακάλυψε το σακίδιο στο τέλος της βάρδιας του, ενημέρωσε τον προϊστάμενό του και φύλαξε το σακίδιο εκεί. Ο προϊστάμενός του επικοινώνησε με τον κ. Yadav μέσω των πληροφοριών που είχαν στο αρχείο για την περιοδεία και τους επανένωσε.

Και οι δύο άνδρες ήταν όλοι χαμογελαστοί και ο κ. Yadav μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ανέφερε τα εξής:

«Αυτό είναι το πρώτο μου ταξίδι και η πρώτη μου μέρα στην Πατάγια. Θα μείνω άλλες τέσσερις μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ειλικρίνεια και την καλοσύνη των Ταϊλανδών. Αυτή είναι πραγματικά η χώρα των χαμόγελων. Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε τις διακοπές μου.”

Ο κ. Thong δήλωσε σε ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν θα κρατούσε ποτέ κάτι που δεν ήταν δικό του

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/