Άγνωστος νεαρός Ταϊλανδός σκοτώθηκε με τρένο στο Na Jomtien, πιθανή αυτοκτονία

Na Jomtien-

Ένας άγνωστος νεαρός, ο οποίος δεν είχε στοιχεία ταυτότητας, αλλά φαίνεται να είναι υπήκοος Ταϊλάνδης στα τέλη της εφηβείας του ή στις αρχές της δεκαετίας του '11, σκοτώθηκε από ένα τρένο γύρω στις 00:2 π.μ. σήμερα Πέμπτη, XNUMX Αυγούστου σε ένα τμήμα σιδηροδρομικών γραμμών που βρίσκεται στο Na Jomtien.

Η πρόσκρουση του πόνου ήταν τόσο έντονη που σύμφωνα με τις αρχές του έσκασε κυριολεκτικά και τα δύο του πόδια σε μια θέση περίπου 20 μέτρα μακριά.

Ο μηχανοδηγός του τρένου σταμάτησε και κάλεσε τις αρχές και περίμενε τους υπαλλήλους για είκοσι λεπτά, οι οποίοι κατά την άφιξή τους ερεύνησαν τη σκηνή. Ο οδηγός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, ταράχτηκε και αναστατώθηκε και δήλωσε ότι ο νεαρός έτρεξε μπροστά από το τρένο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Αναπαύσου εν ειρήνη.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/