Μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει το κορεατικό εστιατόριο Yang Mi στην οδό South Pattaya, χωρίς τραυματισμούς, καταστράφηκε κτήριο

Πατάγια-

Στις 4:30 π.μ. νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 2 Αυγούστου, μια μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε το δημοφιλές εστιατόριο Yang Mi που βρίσκεται στη South Pattaya Road.

Χρειάστηκαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος παρατηρητών παρά τα ξημερώματα. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να σβήσει η φωτιά. Αξιωματούχοι της πόλης και πυροσβέστες χτένισαν τα συντρίμμια και διαπίστωσαν ότι το κτίριο ήταν κλειστό εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θάνατοι λόγω της πυρκαγιάς.

Άγνωστο, ωστόσο, πώς εκδηλώθηκε η φωτιά και οι ανακριτές της πυρκαγιάς χτενίζουν τα συντρίμμια για ενδείξεις. Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα παρέχουμε πρόσθετες λεπτομέρειες μόλις τις λάβουμε.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/