Συνελήφθη ο οδηγός στο διπλό φόνο στο βουνό του Βούδα, ο φερόμενος εγκέφαλος και εκατομμυριούχος του Πουκέτ κ. Φατ πιθανότατα διέφυγε στην Καμπότζη

Μια συνδυασμένη ομάδα αστυνομικών Chonburi, Sa Kaew και Περιφέρειας 2 περικύκλωσαν ένα σπίτι στην επαρχία Sa Kaew στις 2:XNUMX σήμερα το πρωί, όπου διέταξαν έναν άνδρα γνωστό ως "Born" να βγει με τα χέρια ψηλά.

Συμμορφώθηκε και τέθηκε υπό κράτηση. Είναι ο 35χρονος Kiatisak Surangsaengmeebun και έχει παραδεχτεί ότι ήταν ο οδηγός ενός οχήματος που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διπλή δολοφονία του «Spy and Fos» που σκοτώθηκαν σε διπλό φόνο στο πάρκινγκ την Κυριακή.

Ήταν ανένδοτος ότι δεν ήταν εκείνος που πυροβόλησε, αλλά είπε ότι πληρώθηκε 100,000 μπατ για να οδηγήσει τον πλούσιο άνδρα του Πουκέτ, Panya Yingdang – γνωστό ως «Sia Uan» ή Mr Fat.

Είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε τον Panya και τον Sayan στον τόπο του εγκλήματος. Χρησιμοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα.

Μετά το έγκλημα οδήγησε τον Panya στο Klong 13 στο Khao Sam Sip του Sa Kaew όπου ο Panya άλλαξε όχημα αφού του έδωσε τα 100,000 μπατ. Είπε ότι πίστευε ότι ο Panya ταξίδεψε στη συνέχεια στην Καμπότζη, αν και δεν ήξερε ποια διάβαση χρησιμοποιούσε.

Στη συνέχεια, ο Kiatisak πήγε με ένα Vigo αλλά είχε ένα ατύχημα στο δρόμο κοντά στα δημοτικά γραφεία στο Sa Kaew. Ισχυρίστηκε ότι είχε το ατύχημα επειδή ήταν πολύ νευρικός. Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ποια ακριβώς διαφωνία είχε ο κύριος Φατ με το ζευγάρι.

Αποφάσισε να πάει και να κρυφτεί στο σπίτι της μητέρας του όπου και συνελήφθη.

Ο Kiatisak απομακρύνθηκε προσωπικά από τον αρχηγό της αστυνομίας του Chonburi, Pol Maj Gen Nanthachart Suphamongkhon για περαιτέρω ανάκριση πίσω στο Chonburi.

Η υπόθεση συνεχίζεται.

ΠΗΓΉPattaya Daily News
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/