Συνελήφθη ο οδηγός στο διπλό φόνο στο βουνό του Βούδα, ο φερόμενος εγκέφαλος και εκατομμυριούχος του Πουκέτ κ. Φατ πιθανότατα διέφυγε στην Καμπότζη

Μια συνδυασμένη ομάδα αστυνομικών Chonburi, Sa Kaew και Region 2 περικύκλωσαν ένα σπίτι στην επαρχία Sa Kaew στις 2 το πρωί σήμερα, όπου διέταξαν έναν άνδρα γνωστό ως "Born" να βγει με τα χέρια ψηλά.

Αυτός συμμορφώθηκε και τέθηκε υπό κράτηση. Είναι ο 35χρονος Kiatisak Surangsaengmeebun και έχει παραδεχτεί ότι ήταν ο οδηγός ενός οχήματος που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διπλή δολοφονία του «Spy and Fos» που σκοτώθηκαν σε διπλό φόνο στο πάρκινγκ την Κυριακή.

Ήταν ανένδοτος ότι δεν ήταν ο πυροβολητής, αλλά είπε ότι πληρώθηκε 100,000 μπατ για να οδηγήσει τον πλούσιο άνδρα του Πουκέτ Panya Yingdang – γνωστό ως «Sia Uan» ή Mr Fat.

Είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε τον Panya και τον Sayan στον τόπο του εγκλήματος. Χρησιμοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα.

Μετά το έγκλημα οδήγησε τον Panya στο Klong 13 στο Khao Sam Sip του Sa Kaew όπου ο Panya άλλαξε όχημα αφού του έδωσε τα 100,000 μπατ. Είπε ότι πίστευε ότι ο Panya ταξίδεψε στη συνέχεια στην Καμπότζη, αν και δεν ήξερε ποια διάβαση χρησιμοποιούσε.

Στη συνέχεια, ο Kiatisak πήγε με ένα Vigo αλλά είχε ένα ατύχημα στο δρόμο κοντά στα δημοτικά γραφεία στο Sa Kaew. Ισχυρίστηκε ότι είχε το ατύχημα επειδή ήταν τόσο νευρικός. Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ποια ακριβώς διαφωνία είχε ο κύριος Φατ με το ζευγάρι.

Αποφάσισε να πάει και να κρυφτεί στο σπίτι της μητέρας του όπου και συνελήφθη.

Ο Kiatisak απομακρύνθηκε προσωπικά από τον αρχηγό της αστυνομίας του Chonburi, Pol Maj Gen Nanthachart Suphamongkhon για περαιτέρω ανάκριση πίσω στο Chonburi.

Η υπόθεση συνεχίζεται.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉPattaya Daily News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/