Τοπικοί αξιωματούχοι Διεξάγουν εκ νέου τη διπλή εκτέλεση, προειδοποιούν τον φερόμενο επιχειρηματία ότι έρχονται για αυτόν

Ο φερόμενος εγκέφαλος της εκτέλεσης, ο κύριος Fat, η τοποθεσία ενός εκατομμυριούχου του Πουκέτ είναι προς το παρόν άγνωστη.

Πατάγια-

Ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης Chonburi είπε μερικά δυνατά λόγια για τον φερόμενο εγκέφαλο πίσω από τη δολοφονία σε στυλ διπλής εκτέλεσης ενός νεαρού ζευγαριού από την Ταϊλάνδη μπροστά στο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο του Buddha Mountain αυτή την εβδομάδα, που έλαβε χώρα μπροστά σε δεκάδες τουρίστες.

Μιλώντας μετά την αναπαράσταση των δραστηριοτήτων ενός άνδρα που έδωσε πληροφορίες για τις κινήσεις του ζευγαριού, ο στρατηγός Nanthachart Suphamongkhon δεν μάσησε τα λόγια του όταν αναφέρθηκε στον εκατομμυριούχο του Πουκέτ "Sia Uan", έναν πολύ ισχυρό και συνδεδεμένο επιχειρηματία του Πουκέτ γνωστός στο Πουκέτ ως κύριος Fat. Ο κύριος Fat έχει μέχρι στιγμής σιωπήσει και η τοποθεσία του είναι άγνωστη δημοσίως σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι διοργάνωσε το χτύπημα στο ζευγάρι μετά από μια υποτιθέμενη προσωπική διαμάχη.

«Φέρτε όλους τους δήμιους και αφήστε τον εαυτό σας. Εάν προσπαθήσετε να φύγετε, θα σας κυνηγήσουμε - μπορείτε να είστε σίγουροι γι' αυτό.

«Όταν σε βρούμε και αν αντισταθείς στη σύλληψη, θα πυροβοληθείς».

"Sia Uan" (Mr Fat) είναι το παρατσούκλι του Panya Yingdang.

Ο αρχηγός έκανε επίσης μια προσπάθεια να καθησυχάσει το κοινό τρομοκρατημένο από τη διπλή δολοφονία σε στυλ εκτέλεσης στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στο Sattahip κοντά στην Πατάγια:

«Το κοινό μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην αστυνομία του Τσονμπούρι. Θα τους συλλάβουμε όλους. Όλα θα είναι τίμια, υπεράνω και σύμφωνα με το νόμο».

«Η αστυνομία του Chonburi δεν μπορεί να αγοραστεί», είπε στους δημοσιογράφους στο αστυνομικό τμήμα Na Jomtien.

Νωρίτερα η Daily News ανέφερε ότι ο Sayan Srisuk, 43, μεταφέρθηκε σε έξι τοποθεσίες στην Pattaya και στο Sattahip ως μέρος της αναπαράστασης του ρόλου του στο έγκλημα. Δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν ένα από μια ομάδα ατόμων, που πιστεύεται ότι ήταν πέντε στον αριθμό, που προσλήφθηκαν από τον κ. Φατ για να δολοφονήσουν το ζευγάρι και να παράσχουν πληροφορίες για την τοποθεσία τους. Παρά τις προηγούμενες αναφορές, ΔΕΝ ήταν ο πυροβολητής και ο οδηγός του οχήματος, αλλά συνδεόταν με τον στενό κύκλο και έδινε πληροφορίες για τις κινήσεις του ζευγαριού που οδήγησαν στη δολοφονία τους. Συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία.

Προηγούμενες αναφορές σε άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πληρώθηκε 20,000 μπατ για πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται το ζευγάρι.

Η ελκυστική εικοσάχρονη Paweena Namuangrak και η φίλη της Anantachai Jaritram, 21, σερβιτόρος στο Nakorn Pathom, δολοφονήθηκαν την Κυριακή από χαλάζι από σφαίρες μπροστά σε σοκαρισμένους τουρίστες. Ήταν σε μια περιήγηση στα αξιοθέατα γύρω από την Πατάγια ως μέρος των εορτασμών γενεθλίων της Paweena.

Η Paweena πιστεύεται ότι είχε μια σχέση που διέκοψε με τον Panya, τον κύριο Fat, ο οποίος αργότερα έστειλε στην οικογένειά της ένα εκατομμύριο μπατ, παρόλο που δεν το ήθελαν σε μια προσπάθεια να την πάρουν πίσω.

Οι γονείς του Anantachai είπαν ότι ο γιος τους και η Paweena δεν ήταν εραστές και απλώς καλοί φίλοι. Δήλωσαν επίσης ότι ο Anantachai δεν γνώριζε την κατάσταση μεταξύ της Paweena και του κύριου Fat και σκοτώθηκε μόνο και μόνο για τη σχέση του μαζί της.

Θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις τις λάβουμε.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/