Ιρανοί τουρίστες επιβλήθηκαν πρόστιμο 2000 μπατ για σκουπίδια, δεν δόθηκε απόδειξη, κοστίζει αξιωματούχους της πόλης

Πατάγια-

Αναφέραμε νωρίτερα ότι δύο Ιρανοί υπήκοοι στις 3:30 π.μ. σήμερα το πρωί στην Walking Street γύρω από το ξενοδοχείο Bayshore αρνήθηκαν να πληρώσουν ένα τέλος για 2000 μπατ επειδή πέταξαν ένα αποτσίγαρο μπροστά από μια πινακίδα και περιοχή όπου τα σκουπίδια είναι σαφώς αντίθετα με το νόμο και την πινακίδα αναφέρει το πρόστιμο. Δηλαδή, τώρα που η υπόλοιπη ιστορία έχει βγει από τους αξιωματούχους της πόλης, μόνο εν μέρει είναι αληθινή.

Ο κ. Shahrokh Assadizadldleh, 32 ετών, από το Ιράν και ο φίλος του παραδέχονται ότι έριξαν ένα τσιγάρο σε μια στιγμή άκυρης κρίσης κοντά στο ξενοδοχείο Siam Bayshore. Αρκετοί άνδρες που φαινόταν ότι ήταν αστυνομικοί με στολή τον συνέλαβαν. (Δεν τον συνέλαβαν ούτε τον μετέφεραν στο Soi 9.) Πλήρωσε το επιτόπιο πρόστιμο των 2000 μπατ που ζήτησαν αφού του έδειξαν την πινακίδα αλλά δεν του έδειξε απόδειξη. Δήλωσε ότι φαίνονταν να φορούν επίσημες στολές. Αφού μίλησε με τον φίλο του και προσπάθησε να μιλήσει με τον διευθυντή του Siam Bayshore που δεν ήταν διαθέσιμος, πήγε στην τουριστική αστυνομία κοντά στο Siam Bayshore στην αποβάθρα Bali Hai για να παραπονεθεί.

Οι υπάλληλοι που βρίσκονταν στο καθήκον στο τραπέζι βοήθειας της τουριστικής αστυνομίας δήλωσαν ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, έπρεπε να του παρασχεθεί απόδειξη. Επιπλέον, τα πρόστιμα για τη ρίψη σκουπιδιών υποτίθεται ότι καταβάλλονται μόνο στο Δημαρχείο και δεν λαμβάνονται επί τόπου από τους υπαλλήλους.

Μη μπορώντας να βρουν τα άτομα που επέβαλαν πρόστιμο στον Ιρανό τουρίστα, η αστυνομική θυρίδα αποφάσισε να πληρώσει ξανά οι ίδιοι το πρόστιμο και να πληρώσει στο Δημαρχείο σήμερα το πρωί για να εκδώσει στον άνδρα απόδειξη. Ο Ιρανός παραδέχτηκε την παράβαση, υποσχέθηκε να μην το ξανακάνει, αλλά προειδοποίησε επίσης ότι πρέπει πάντα να ζητά απόδειξη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/