Ενημέρωση για τη διπλή δολοφονία στο βουνό του Βούδα: Η αστυνομία λέει ότι έχει ισχυρό προβάδισμα, περιμένουμε καλά νέα σε μια ή δύο μέρες

Πατάγια-

 

Η αστυνομία στο Τσονμπούρι που ερευνά τη διπλή δολοφονία στο βουνό του Βούδα χθες είχε συνέντευξη Τύπου σήμερα και ανακοίνωσε ότι έχει ισχυρά στοιχεία και ο δολοφόνος θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη σύντομα.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της επαρχίας Pol Maj Gen Chettha Komonwatthana μίλησε σε δημοσιογράφους μετά από συνάντηση στο αστυνομικό τμήμα Na Jomtien.

Είπε ότι η υπόθεση ήταν πιθανότατα ένα ερωτικό τρίγωνο που αφορούσε μια συνάδελφο που έχουν εντοπίσει στο χώρο εργασίας της γυναίκας θύματος, η οποία είναι βασική ύποπτη και αναζητείται επί του παρόντος.

Είπε ότι είναι γνωστό ότι ο δράστης βγήκε από ένα κόκκινο CRV προτού πυροβολήσει πρώτα τη γυναίκα και μετά τον άνδρα μπροστά σε δεκάδες τουρίστες μεσημέρι στο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο του Βούδα.

Τα δύο θύματα – σε διακοπές στην Πατάγια – χτυπήθηκαν και οι δύο πολλές φορές και πέθαναν στο σημείο, ενώ ο ύποπτος πήδηξε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Άλλοι δύο με το ζευγάρι σε διακοπές δεν τραυματίστηκαν. Δεκάδες τουρίστες που βρίσκονταν εκεί κοντά έκαναν περιστέρι και έμειναν σοκαρισμένοι και σημαδεμένοι από το περιστατικό.

 

Ο Ταγματάρχης Chettha είπε ότι δεν υπήρχε CCTV στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, αλλά κάμερες αλλού έδειξαν ότι το CRV είχε πάει στην οδό Sukhumvit και οδηγήθηκε προς την Πατάγια.

Από εκεί διερευνάται εάν πήγε κατευθείαν στη Σρι Ράτσα ή έστριψε δεξιά στον αυτοκινητόδρομο, ανέφερε ο Thai Rath.

Είπε ότι η αστυνομία εργάζεται για την υπόθεση και ότι σε μία ή δύο ημέρες θα υπάρξουν καλά νέα.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδικός αρουραίος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/