Ζευγάρι δολοφονήθηκε σε στυλ εκτέλεσης στο φως της ημέρας μπροστά σε δεκάδες τουρίστες στο βουνό του Βούδα

Δεκάδες τουρίστες έγιναν μάρτυρες των πυροβολισμών στο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο

Πατάγια-

Ένα νεαρό ζευγάρι από την Ταϊλάνδη δολοφονήθηκε βάναυσα σε στυλ εκτέλεσης μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών στο φως της ημέρας, ακριβώς μπροστά από το σημαντικό τοπικό τουριστικό αξιοθέατο, το βουνό του Βούδα.

Νεκροί δίπλα δίπλα στο σημείο την Κυριακή ήταν η Paweena Nameuangrak, 20 ετών, και ο 21χρονος Anantachai Jaritram.

Η Paweena είχε χτυπηθεί τέσσερις φορές από σφαίρες 9 χιλιοστών και ο φίλος της τρεις φορές. Η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες και πολύ αίμα.

Το ζευγάρι βρισκόταν ξαπλωμένο σε ένα αυτοκίνητο Toyota Innova που το ζευγάρι και δύο φίλοι είχαν νοικιάσει για μια μέρα από ένα ξενοδοχείο όπου διέμεναν στη Νότια Πατάγια.

Οι δύο φίλοι τους, Worathep Masoongngern, 20 ετών και Sayan Sreesuk, 43 ετών, δεν τραυματίστηκαν.

Ο Noppadol Bunsamer, 33 ετών, είπε ότι οι τουρίστες τον είχαν προσλάβει για να τους οδηγήσει σε αξιοθέατα στην περιοχή Pattaya. Είχαν πάει στην πλωτή αγορά και στους κήπους Nong Nuch και ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν στην πόλη.

Το ζευγάρι μόλις είχε φύγει για να πιει ένα ποτό όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο Noppadol είπε ότι μαζεύτηκε από φόβο στη θέση του οδηγού. Δεκάδες τουρίστες έτρεξαν ουρλιάζοντας και κρυμμένοι πίσω από οχήματα και άλλα αντικείμενα για να ξεφύγουν από τα πυρά.

Ο Worathep είπε ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένοι του γυμνασίου έξω από την περιοχή της Pattaya, έχοντας συναντηθεί στο M3 (Έτος 10). Είχαν αποφασίσει να πάνε στην Πατάγια για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Paweena το Σάββατο και να επωφεληθούν από το τετραήμερο σαββατοκύριακο των διακοπών. Είπε ότι πολλοί άνδρες ενδιαφέρθηκαν για την Paweena καθώς ήταν μια πολύ ελκυστική γυναίκα.

Η αστυνομία υποπτεύεται ένα ερωτικό τρίγωνο και αναζητά τον οδηγό μιας κόκκινης πινακίδας άδειας κυκλοφορίας Honda CRV με αριθμό ก (gor) 5195 από όπου πιστεύεται ότι προήλθαν οι πυροβολισμοί. Ζήτησαν από τα μέλη της τοπικής κοινότητας να παρακολουθούν αυτό το όχημα αλλά να είναι προσεκτικοί καθώς ο οδηγός θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

Το βουνό του Βούδα είναι μια δημοφιλής τουριστική περιοχή όπου μια μεγάλη βουδιστική εικόνα είναι χαραγμένη στην πλαγιά του βουνού και δέχεται έως και αρκετές χιλιάδες τουρίστες την ημέρα.

Θα παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις μόλις τις λάβουμε, ωστόσο, η αστυνομία ενεργεί γρήγορα και έχει διαβεβαιώσει το κοινό ότι επρόκειτο για ατομική διαμάχη, πιθανότατα ερωτικό τρίγωνο και ότι κανένας τουρίστες δεν τραυματίστηκε ή δεν κινδύνευσε κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΚαθημερινα ΝΕΑ
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/