Η αστυνομία της πόλης Pattaya επιβάλλει τα ταξίμετρα, γράφοντας εισιτήρια 1000 μπατ

Πατάγια-
Οι τοπικές ειδήσεις ανέφεραν ότι πολλοί οδηγοί ταξί Πατάγια σταμάτησαν σε μια καταστολή της χρήσης μετρητών έξω από το Central Festival, καθώς το τετραήμερο σαββατοκύριακο των διακοπών ξεκίνησε την Παρασκευή και το Σάββατο.
Ο επικεφαλής του τμήματος χερσαίων μεταφορών του Τσονμπούρι, Kanit Jiamrujikun, ήταν στην πόλη για να επιβάλει το νόμο που λέει ότι οι περισσότεροι από πεντακόσιοι οδηγοί ταξί της Πατάγια πρέπει να ανάψουν το μετρητή.
Η πτώση της σημαίας θα πρέπει να είναι 40 μπατ για τα πρώτα δύο χιλιόμετρα, αλλά πρόσφατες αναφορές κατέστησαν σαφές ότι ουσιαστικά δεν χρησιμοποιούν ποτέ τους μετρητές τους και αντίθετα αναφέρουν τις δικές τους τιμές, γενικά γύρω στα 200-300 μπατ για μια μικρή απόσταση.
Οι αρχές είπαν στους οδηγούς ταξί ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Ωστόσο, οι οδηγοί ταξί πιστεύουν ότι λόγω της αύξησης των τιμών του φυσικού αερίου το ελάχιστο πρέπει να είναι 100 μπατ για τα δύο πρώτα χιλιόμετρα.
Ο Kanit είπε ότι πολλοί τουρίστες βρίσκονταν στην πόλη για τις τετραήμερες διακοπές και αξίζουν δίκαιη μεταχείριση από τους οδηγούς ταξί.
Η ετυμηγορία θα εκδοθεί για το πώς θα επιλυθεί αυτό και εάν πρόκειται για προσωρινή καταστολή ή θα είναι μακροπρόθεσμη.
Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΔιευθυντής Online
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/