Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού: Επανεφεύρεση της Pattaya Successful, τώρα ένας οικογενειακός προορισμός παγκόσμιας κλάσης

Φωλιασμένη στην ανατολική ακτή του Κόλπου της Ταϊλάνδης, περίπου 100 χιλιόμετρα από την Μπανγκόκ, η Πατάγια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Ασίας, κατατάσσοντας την όγδοη θέση στη λίστα με τους 20 κορυφαίους προορισμούς σε όλη την Ασία με βάση διεθνείς αφίξεις διανυκτέρευσης, σύμφωνα με τους προορισμούς Asia Pacific της Mastercard. Ευρετήριο 2017. Είναι επίσης διαβόητη ως η πρωτεύουσα του σεξ της Ταϊλάνδης, ένα ανεπιθύμητο επίθετο που η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) εργάστηκε σκληρά για να καταρρίψει.

Και λειτούργησε, ή έτσι λέει ο Tanes Petsuwan, αναπληρωτής κυβερνήτης της TAT για τις επικοινωνίες μάρκετινγκ. Μιλώντας στη δημοσίευση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας TTG Asia τον Ιούνιο, ανακοίνωσε: «Η Pattaya εφευρέθηκε εκ νέου για τους πολυτελείς ταξιδιώτες».

Λέγεται ότι η απίστευτη φήμη της πόλης του θερέτρου ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, όταν αμερικανικά στρατεύματα που στάθμευαν στην περιοχή άρχισαν να επισκέπτονται το τότε ένα νυσταγμένο ψαροχώρι, γοητευμένοι από την τοπική φιλοξενία που επέστρεψαν σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς. Καθώς το έκαναν, εμφανίστηκαν ιδρύματα R&R για να καλύψουν κάθε ανάγκη των GIs και η Πατάγια που αναγνωρίζουμε σήμερα γεννήθηκε – μέχρι το 2012, οι άνδρες ξεπέρασαν αριθμητικά τις γυναίκες στην πόλη, με σχεδόν έξι άνδρες για κάθε τέσσερις γυναίκες, σύμφωνα με τους αριθμούς που παρέχονται σε Reuters από το ΤΑΤ.

«Η TAT διασφαλίζει ότι η στρατηγική μάρκετινγκ και η πολιτική της για την προώθηση της Ταϊλάνδης ως «Ποιοτικού Προορισμού» έχει προχωρήσει στη σωστή κατεύθυνση… και αντιτίθεται σθεναρά σε κάθε μορφή σεξουαλικού τουρισμού».

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThethaiger.com
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/