Σουηδός τουρίστας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Πατάγια

Ένας Σουηδός τουρίστας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με άλλη μοτοσικλέτα σε δρόμο της Πατάγια τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στον δρόμο Jomtien 2 στο Tambon Nong Plue στην περιοχή Bang Lamung του Chon Buri στις 12.30 π.μ.

Ο τουρίστας, Tommi Nilson, 38 ετών, πέθανε καθοδόν για το νοσοκομείο.

Ένας μάρτυρας, ο Nattharat Sainuch, 29 ετών, είπε στην αστυνομία ότι ο Σουηδός πέρασε με ταχύτητα, έστρεψε δεξιά για να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και έπεσε πάνω σε μια άλλη μοτοσικλέτα, οδηγώντας τον κάτω και γλίστρησε στο δρόμο για αρκετά μέτρα. Είναι άγνωστο εάν ήταν μεθυσμένος ή σε άλλες ουσίες εκείνη τη στιγμή.

Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

ΠΗΓΉΤο Έθνος
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/