Συγκλονιστική ενημέρωση: Η μεθυσμένη κυρία της Ταϊλάνδης σε περιστατικό οργής το έκανε αυτό ΠΡΙΝ-στο ίδιο αυτοκίνητο!

Πατάγια:

Αναφέραμε χθες για ένα περιστατικό οδικής οργής νωρίς το πρωί κατά το οποίο μια μεθυσμένη Ταϊλανδή σκότωσε έναν πωλητή καφέ στον δεύτερο δρόμο και, στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή από το σημείο και έβγαλε μια καμπίνα ταξί και πέντε μοτοσικλέτες στον δεύτερο δρόμο, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο δικό της όχημα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψαν τώρα ότι ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που προκαλεί τεράστιες υλικές ζημιές και τραυματισμούς και γλίτωσε η ίδια αλώβητη ενώ τραυματίζει άλλους.

Τα έκανε όλα αυτά πριν το 2015.

Το 2015 οδηγούσε την ίδια πινακίδα κυκλοφορίας Toyota Altis 3 กณ (gor nor) 4830. Εκείνη την ευκαιρία χτύπησε ένα Mazda και ανατράπηκε.

Τότε ονομάστηκε Chutikarn Sutjantheuk, τότε σε ηλικία 38 ετών.

 

Δεν τραυματίστηκε, αλλά κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και υλικές ζημιές από την αστυνομία της Πατάγια. Άγνωστο αν οι κατηγορίες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο. Άγνωστο επίσης αν το σημερινό περιστατικό θα οδηγήσει σε κατηγορίες, όπως θα έπρεπε.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ενδιαφερόμενο κοινό ζητούν δράση για την υπόθεση αυτή.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/