Μεθυσμένο κορίτσι από την Ταϊλάνδη με οργή πρωινού αυτοκινήτου στο δρόμο προκαλεί όλεθρο (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένα φαινομενικά πολύ μεθυσμένο κορίτσι από την Ταϊλάνδη με το λευκό της Toyota Altis με πλάκες της Μπανγκόκ έπεσε πάνω σε ένα ταξί αφού σκούπισε περίπου πέντε μοτοσικλέτες στην κυκλοφορία νωρίς το πρωί γύρω στις 8:00 το πρωί της Τρίτης στο Central Pattaya Klang. Έχει αναφερθεί ότι διέφυγε από ένα άλλο ατύχημα λίγο νωρίτερα στον δεύτερο δρόμο, όπου οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι χτύπησε σε ένα καρότσι τροφίμων και σκότωσε έναν πωλητή καφέ. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα ήταν πολύ ταραγμένη και σε κατάσταση πανικού.

Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Θα παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις λάβουμε. Κανείς, συμπεριλαμβανομένης της, δεν τραυματίστηκε στον τόπο του δεύτερου περιστατικού. Οι αναφορές για το πρώτο ατύχημα εξακολουθούν να έρχονται.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/