Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει περισσότερες από 60 ύποπτες ιερόδουλες στο Beach Road, σοκαρισμένοι όταν τις βρήκε

Πατάγια-

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε την Πέμπτη περισσότερες από 60 ύποπτες ιερόδουλες που τριγυρνούσαν στο Beach Road.

Εκπρόσωποι της αστυνομίας είπαν ότι καθαρίζουν την εικόνα της πόλης και είπαν ότι τουρίστες και αξιωματούχοι σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν ότι υπήρχαν ιερόδουλες στην Πατάγια, ένα θέρετρο φιλικό προς την οικογένεια.

Οι γυναίκες που συνελήφθησαν προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Soi 9 και έγιναν δοκιμές ιστορικού και ναρκωτικών. Δεν τους επιβλήθηκε πρόστιμο, ωστόσο προειδοποιήθηκαν να βρουν εναλλακτική εργασία.

Αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Μαραθώνιος Πατάγια λαμβάνει χώρα νωρίς το πρωί της Κυριακής και κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, η αστυνομία και οι αξιωματούχοι προσπαθούν να καθαρίσουν την παραλία για την εκδήλωση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/