Πέθανε ο οδηγός της Pattaya Van που πιάστηκε μεταξύ βαν και στύλου σε γκαράζ

Πατάγια-

Ο οδηγός ενός επιβατικού φορτηγού βρέθηκε συντετριμμένος μέχρι θανάτου ανάμεσα σε μια ανοιχτή πόρτα του βαν του και έναν δομικό στύλο στήριξης σε ένα γκαράζ νωρίς σήμερα το πρωί, Πέμπτη 12 Ιουλίου.

Ο κ. Prasert Jenchad, 50 ετών, βρέθηκε μισός μέσα και μισός έξω από το βαν από την Μπανγκόκ προς την Πατάγια, περίπου στις 1230:XNUMX π.μ., συντετριμμένος μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο ανέφερε ότι το επίπεδο των ταχυτήτων ήταν στο ουδέτερο. Φάνηκε ότι το βαν είχε μετακινηθεί όταν ο κύριος Jenchad έφευγε από το όχημα, καταπλακώνοντάς τον μέχρι θανάτου. Ένας άλλος οδηγός δήλωσε ότι το βαν είχε προβλήματα μετάδοσης και δεν ήταν ασυνήθιστο να κινείται.

Αναπαύσου εν ειρήνη.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/