Το Χόλιγουντ θα κάνει παραγωγή μεγάλης επιτυχημένης ταινίας για τη διάσωση της ομάδας ποδοσφαίρου στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης

Η αποστολή για τη διάσωση 12 αγοριών και του προπονητή ποδοσφαίρου τους από μια σπηλιά της Ταϊλάνδης είναι να λάβουν τη θεραπεία του Χόλιγουντ. Δύο μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και ένα ανεξάρτητο θρησκευτικό στούντιο έχουν ανακοινώσει τις προθέσεις τους να κάνουν ταινίες για την επική διάσωση.

Δεν αποτελεί έκπληξη, με τη μαζική προσοχή παγκοσμίως, το Χόλιγουντ προσπαθεί να μετατρέψει τη διάσωση του σπηλαίου της Ταϊλάνδης στην επόμενη μεγάλη ταινία υπερπαραγωγής. Αν και αυτό θα είναι διχαστικό, όπως παραδέχονται ακόμη και οι σκηνοθέτες, όσον αφορά τη μετατροπή του σε ταινία είναι πιθανό να αποφέρει τρομερά οικονομικά αποτελέσματα για τα στούντιο.

Το Pure Flix, ένα ανεξάρτητο χριστιανικό κινηματογραφικό στούντιο, σχεδιάζει επίσης να κάνει μια ταινία στην οποία θα πιστώσουν τον Θεό ως υπεύθυνο για τη σωτηρία των παιδιών.

Οι ταινίες και οι ανακοινώσεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην προπαραγωγή καθώς τα παιδιά κάθονται ακόμα στο νοσοκομείο και αναρρώνουν.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/