Βίντεο: Ο αστυνομικός της Πατάγια ανοίγει πυρ σε φορτηγό που έτρεξε σε σημείο ελέγχου το μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο

 

Το κλιπ, το οποίο κοινοποιήθηκε στη σελίδα WeLovePattaya στο Facebook, δείχνει τον αστυνομικό να κυνηγάει την παραλαβή με τα πόδια αφού δεν είχε σταματήσει σε ένα σημείο ελέγχου ρουτίνας.

Στη συνέχεια, το όχημα μπορεί να δει να στρίβει και να οδηγεί πίσω στην αντίθετη κυκλοφορία στη λάθος πλευρά του δρόμου, καθώς άλλοι αυτοκινητιστές και μέλη του κοινού κοιτάζουν προσπαθώντας να αποφύγουν την αστυνομία.

Το περιστατικό, που είδε τον αστυνομικό να πυροβολεί δύο πυροβολισμούς σε μια προσπάθεια να βγάλει τα λάστιχα του φορτηγού, έλαβε χώρα κοντά στο βενζινάδικο Esso στην οδό Sukhumvit Pattaya 20 στην περιοχή Banglamung την Τρίτη.

Το φορτηγό κατάφερε να ξεφύγει και έφυγε προς την κατεύθυνση του Sattahip. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον οδηγό.

Η αναφορά ανέφερε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά ορισμένα οχήματα υπέστησαν ζημιές καθώς η νταλίκα απομακρύνθηκε με ταχύτητα από την αστυνομία

Εγγραφή
ΠΗΓΉΑγαπάμε την Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/