Έρχεται ο Μαραθώνιος της Πόλης της Πατάγια!

Μια σημαντική διεθνής αθλητική ημερομηνία στο ημερολόγιο φεστιβάλ και εκδηλώσεων της Ταϊλάνδης είναι ο Μαραθώνιος Πατάγια και το 2018 σηματοδοτεί τα 27th έκδοση αυτού του δημοφιλούς αγώνα με τους διοργανωτές να περιμένουν 10,000 δρομείς από όλο τον κόσμο.

Καθώς ο τόπος διεξαγωγής είναι το διάσημο παραθαλάσσιο θέρετρο της Πατάγια, που βρίσκεται 140 χλμ. από την Μπανγκόκ, οι δρομείς θα έχουν γραφικό παραθαλάσσιο τοπίο μέσα από το οποίο θα απολαύσουν μια διαφορετική προοπτική αυτού του διαρκώς δημοφιλούς προορισμού.

Η διαδρομή αγώνα «Pattaya Marathon 2018» έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσει τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους θεατές. Ξεκινά από το Central Festival Pattaya Beach στην Pattaya Beach Road και τρέχει δίπλα στην παραλία Jomtien, περνώντας από την Pattaya, την προβλήτα Bali Hai και τη γέφυρα Borommaratchachonnani στο δρόμο. Υπάρχει μια δύσκολη ανηφορική έκταση 2 χιλιομέτρων προς τα Khao Phra Tamnak, Jomtien Sai 2, Sukumvit Road και Chaiyaphruek Road πριν η διαδρομή γυρίσει πίσω στην Pattaya Beach Road και τη γραμμή τερματισμού.

Το πρόγραμμα αγώνων «Pattaya Marathon 2018» περιλαμβάνει πέντε κατηγορίες τρεξίματος – τον ​​πλήρη μαραθώνιο 42.195 km, ημιμαραθώνιο 21.100 km, τέταρτο μαραθώνιο 10.550 km, τέταρτο μαραθώνιο με αναπηρικό αμαξίδιο, 3.7 km μαθητικό διασκεδαστικό τρέξιμο και διασκεδαστικό τρέξιμο.

Ο πλήρης μαραθώνιος ξεκινά στις 03.00. και ακολουθεί την παραπάνω διαδρομή, ενώ ο ημιμαραθώνιος ξεκινά στις 05.10 από την προβλήτα Bali Hai και τρέχει την ίδια διαδρομή με τον πλήρη μαραθώνιο από αυτό το σημείο. Ο τέταρτος μαραθώνιος ξεκινά από την προβλήτα Bali Hai στις 05.45. με τη διαδρομή του να περνά τον φάρο και το σημείο θέασης της Πατάγια και να συνεχίζει την κατηφόρα στο Khao Phra Tamnak προς την Pattaya 3 Road πριν επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης για τον τερματισμό.

Είναι σημαντικό ότι πολλοί χώροι, ειδικά Νυχτερινά κέντρα, Ντίσκο και Μπαρ θα κλείσουν νωρίς για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα, καθώς η διαδρομή διασχίζει την Walking Street. Έτσι, για όσους θέλουν να κάνουν πάρτι, να έχετε κατά νου ότι μπορεί να κλείνουν ήδη από τα Μεσάνυχτα.

Ο τριήμερος μαραθώνιος με αναπηρικά αμαξίδια ξεκινά στις 06.20. ενώ το διασκεδαστικό τρέξιμο των μαθητών και το διασκεδαστικό τρέξιμο ξεκινούν στις 06.30. από το Dolphin Circle στη Βόρεια Πατάγια, και κατευθυνθείτε προς την οδό Sukhumvit και επιστρέψτε κατά μήκος της Beach Road ξανά για τον τερματισμό.

Οι ανταμοιβές για τους δρομείς περιλαμβάνουν αναμνηστικά, μπλουζάκια, τρόπαια, μετάλλια και μετρητά για τους πέντε κορυφαίους δρομείς στον μαραθώνιο 42.195 χλμ., 21.100 χλμ. ημιμαραθώνιου, 10.500 χλμ. τριμήνου μαραθωνίου, 3.7 χλμ διασκεδαστικό τρέξιμο, 3.7 3.7 μαθητών με αναπηρικό καροτσάκι τέταρτο μαραθώνιο (εκτός από τα αναμνηστικά). Οι άνδρες και οι γυναίκες δρομείς με τους καλύτερους χρόνους θα λάβουν επίσης ένα συγκεκριμένο βραβείο.

Οι εγγραφές στο «Pattaya Marathon 2018» μπορούν να πραγματοποιηθούν επισκεπτόμενοι την Υποδιεύθυνση Ανάπτυξης Αθλητικού Τουρισμού, στο Δημαρχείο της Πατάγια, το οποίο είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.30:18.30 έως τις 08.30:16.30. και το Σάββατο και την Κυριακή από τις XNUMX – XNUMX. Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι διαθέσιμη στο http://www.pattayamarathon.go.th/.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ δείτε https://www.facebook.com/Pattaya-Marathon-366422933378043/

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/