Ο Αυστραλός Εθνικός Τράβις Κρόου ανακρίθηκε για τον θάνατο μιας Ταϊλανδέζας, 28 ετών, λέει ότι μια μικρή λογομαχία την έκανε να πηδήξει

Πατάγια-

Ο Αυστραλός Εθνικός Τράβις Κρόου, 39 ετών, από τη Μελβούρνη συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις αρχές της Ταϊλάνδης για το θάνατο της κοπέλας του. Wilawal Poolsukserm, 28. Αυτή έπεσε από ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας Mint Mansion στην περιοχή Bin Lambung γύρω στις 2.15 το πρωί της Δευτέρας, όπως αναφέραμε προηγουμένως.

Τώρα έχουμε πάρει λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα της συνέντευξής του και τις δηλώσεις που είχε κάνει καθώς και περισσότερα για την κατάστασή τους.

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν στο σημείο έδειξαν τους παραϊατρικούς να προσπαθούν να ζωντανέψουν τη γυναίκα καθώς βρισκόταν στο δρόμο, ενώ ένας λευκός άνδρας, ντυμένος με σορτς και μπλουζάκι, γονάτιζε στο πλευρό της, έκλαιγε και της κρατούσε το χέρι.

Η κ. Πουλσουκσερμ, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία εργαζόταν σε ένα μπαρ στην περιοχή των κόκκινων φαναριών της πόλης του θερέτρου, πέθανε αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Pattaya Memorial.

Ο ανακριτής Jiraya Thongchoy είπε στον Τύπο ότι ο κύριος Κρόου εμφανίστηκε στενοχωρημένος με τον θάνατο της δύο χρόνια φίλης του και είχε αφεθεί ελεύθερος από την κράτηση μετά από ανάκριση.

Το σώμα της κυρίας Πουλσουκσερμ είχε επίσης απελευθερωθεί σε συγγενείς στην επαρχία της καταγωγής της, Ούντον Τάνι, για ταφή, παρά το γεγονός ότι οι έρευνες συνεχίζονταν. Ο κ. Κρόου θεωρείται ότι πλήρωσε 20,000 μπατ για την κηδεία.

Είπε στην αστυνομία ότι επισκεπτόταν την Ταϊλάνδη δύο ή τρεις φορές το χρόνο για έως και ένα μήνα για να περάσει χρόνο με την κοπέλα του και το βράδυ που πέθανε οι δυο τους έπιναν σε μπαρ γύρω από την τουριστική πόλη.

Το ζευγάρι επέστρεψε στο δωμάτιό τους γύρω στη 1.30 π.μ. και είχε, όπως περιέγραψε, μια μικρή, μεθυσμένη λογομαχία πριν πάει να κάνει ντους και πει στην κοπέλα του να πάει για ύπνο.
Δήλωσε ότι βρήκε την κυρία Πουλσουκσερμ να στέκεται στο μπαλκόνι και όταν της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη πήδηξε, είπε ο υπολοχαγός Thongchoy.

Αργά την Τρίτη, ένας στενοχωρημένος κ. Κρόου είπε στον αυστραλιανό Τύπο μέσω τηλεφωνικής συνέντευξης ότι το επιχείρημα που προηγήθηκε του θανάτου της «δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό από αυτό που έχουν άλλα ζευγάρια» και ότι ήταν συντετριμμένος με τον θάνατό της.

«Μόλις επέστρεψα στο δωμάτιο όπου έχασα το κορίτσι μου. Είμαι εδώ για διακοπές, αλλά έρχομαι εδώ αρκετά συχνά για να δω την κοπέλα μου», είπε.

Ο κύριος Κρόου, αν και αφέθηκε ελεύθερος, θα συνεχίσει να μένει στην Πατάγια, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τον θάνατό της και πιθανά πρόσθετα πλάνα CCTV. Η τοπική αστυνομία λέει ότι ο κύριος Κρόου ήταν πολύ συνεργάσιμος.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/