Γυναίκα από την Ταϊλάνδη πέφτει μέχρι θανάτου από διαμέρισμα, συνελήφθη ο Αυστραλός φίλος της

Πατάγια-

Wilawal PoolsuksermΗ 28χρονη έπεσε μέχρι θανάτου από τον πέμπτο όροφο του Min Mansion στο Tambon Nong Plue περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Επέζησε από την αρχική πτώση αλλά πέθανε από τα τραύματά της στο δρόμο για το νοσοκομείο παρά τις καλύτερες προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών.

Ένας οδηγός ταξί μοτοσικλέτας του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό δήλωσε ότι την είδε να πέφτει μέχρι θανάτου και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια.

Περιπλέκοντας την κατάσταση ήταν καθώς έφτασε η αστυνομία που βρήκε τον Αυστραλό φίλο της, το όνομα του οποίου έχει αποκαλυφθεί εν αναμονή περαιτέρω έρευνας, να την κρατάει από το χέρι και να κλαίει.

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση στον Τύπο ή την αστυνομία, αλλά μετά την πρώτη ανάκριση, η αστυνομία αποφάσισε να τον συλλάβει για να καθορίσει πώς ακριβώς έπεσε.

Θα παράσχουμε περαιτέρω πληροφορίες μόλις τις λάβουμε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/