Συνελήφθη Ρώσος με παραμονή ενός έτους για κλοπή μοτοσικλέτας

Πατάγια-

Ένας Ρώσος υπήκοος, ο κ. Vladimir Zhulabrev, 26 ετών, και η Ταϊλανδή σύζυγός του Parichart Ninnon, 25, συνελήφθησαν και κρατήθηκαν από την αστυνομία για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πατάγια. Επίσης και οι δύο βρέθηκαν θετικοί σε κρυσταλλική μεθ/Yabba.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο κ. Gabor Tamas Pethoe, 71 ετών, ένας συνταξιούχος Ούγγρος που ζει νόμιμα στην Πατάγια με βίζα συνταξιοδότησης, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι κλέφτες του πήραν τη μηχανή από το πάρκινγκ του διαμερίσματός του στο Nong Prue στις 10 αυτού του μήνα. .

Η αστυνομία εξέτασε πλάνα CCTV από το διαμέρισμα που τους βοήθησε να εντοπίσουν και να εντοπίσουν τον κ. Zhulabrev και τη σύζυγό του.

Ο ύποπτος ομολόγησε ότι διέφυγε από τη Ρωσία για να αποφύγει τη στράτευση και την αναγκαστική θητεία και αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Πατάγια. Ρωτήθηκε γιατί, παρά τον νόμιμο γάμο με μια Ταϊλανδή, είχε παραμονή ενός έτους και δεν έκανε αίτηση για βίζα γάμου. Δήλωσε ότι δεν είχε χρήματα λόγω συνήθειας ναρκωτικών. Η κλοπή της μηχανής ήταν επίσης για να χρηματοδοτήσει τη συνήθεια ναρκωτικών.

Η αστυνομία έχει κατηγορήσει τον Ρώσο για παράταση της παραμονής του στη VISA και για κλοπή. Θα συνεχίσει να κρατείται σε προφυλάκιση στο Nong Pla Lai εν αναμονή της δίκης. Όταν αυτό ολοκληρωθεί και η ποινή του δοθεί και ολοκληρωθεί, θα υποβληθεί σε διαδικασία απέλασης στη Ρωσία, η οποία πιθανότατα θα χαρεί να επιστρέψει ο στρατιώτης του AWOL.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/