Η ιστορία πίσω από τον Αυστραλιανό που συνελήφθη για εκδρομές με σκάφος με θέμα το σεξ

Πατάγια-

Οι αρχές και οι ντόπιοι σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν αυτήν την εβδομάδα ότι υπήρχε μια επιχείρηση με βάση την πορνεία στην Πατάγια, έναν προορισμό φιλικό προς την οικογένεια, και ανέλαβαν γρήγορα μέτρα εναντίον του ιδιοκτήτη.

Ο Αυστραλός Στίβεν Άλαν Κάρπεντερ, 49 ετών, ιδιοκτήτης της τουριστικής εταιρείας AUSTHAI, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο Σαραμπούρι, όπου η αστυνομία δήλωσε ότι είχε διαφύγει πρόσφατα μετά από πληροφορία που του δόθηκε για την εκκρεμή έρευνα και σύλληψη. Εκδόθηκε στην Πατάγια όπου εδρεύει η επιχείρησή του και όπου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του.

Ο Carpenter κατηγορήθηκε για προμήθεια γυναικών για πορνεία, δημοσίευση πορνογραφικού υλικού στο Διαδίκτυο, παράβαση του νόμου περί εγκλημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, παράταση της θεώρησής του και εργασία παράνομα ως ξεναγός χωρίς άδεια εργασίας.

Η επιχείρηση του ξυλουργού, AUSTHAI Tours, διαφήμισε στο Διαδίκτυο μια εξάωρη κρουαζιέρα με γυναίκες με κόστος από 38,000 μπατ έως 50,000 μπατ, είπε ο Αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Dullayapat Techapornyasin του Κέντρου Συντονισμού Διακρατικού Εγκλήματος.

Η αστυνομία είπε ότι ένας αστυνομικός επικοινώνησε με τον Carpenter και πόζαρε ως πελάτης. Στη συνέχεια, έβαλε τα μισά χρήματα ως κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ύποπτου. Μετά την καταβολή των χρημάτων, η αστυνομία έλαβε ένταλμα σύλληψης.

Η αστυνομία ισχυρίζεται επίσης ότι ο Carpenter δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία μιας Ταϊλανδέζας με έναν αλλοδαπό άνδρα σε έναν λογαριασμό στο Face Book με το όνομα Richard Brown στις 6 Δεκεμβρίου. Αρκετές γυμνές και πορνογραφικές φωτογραφίες στάλθηκαν επίσης στον μυστικό αστυνομικό πράκτορα που περιγράφουν λεπτομερώς τις συγκλονιστικές σεξουαλικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στο το σκάφος κρουαζιέρες.

Ο κ. Κάρπεντερ αυτή τη στιγμή αρνήθηκε να κάνει δημόσια δήλωση και ζητά νομικό σύμβουλο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/