Το Predator πηγαίνει μια βόλτα με το ποδήλατο Xenomorph skeleton στην Ταϊλάνδη (Βίντεο)

Ταϊλάνδη-

Μόλις μια άλλη μέρα στην Ταϊλάνδη, οι αυτοκινητιστές και οι καθημερινοί μετακινούμενοι σοκαρίστηκαν αυτή την εβδομάδα όταν ο Predator, μαζί με μια προσαρμοσμένη μοτοσικλέτα Xenomorph φτιαγμένη από τα υπολείμματα των εχθρών του, πήγε για μια απογευματινή βόλτα σε πολυσύχναστους δρόμους στην Ταϊλάνδη για πάνω από μία ώρα.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί περαστικοί και αυτοκινητιστές τραβούσαν φωτογραφίες και έδιναν μεγάλη προσοχή στον ποδηλάτη, αυτός παρέμεινε ήρεμος, πιθανότατα στο δρόμο να καταστρέψει το επόμενο θύμα του. Άγνωστο γιατί δεν έγινε αόρατος και αντ' αυτού επέλεξε να οδηγεί δημόσια.

(Χωρίς τη γλώσσα, μια νέα ταινία αρπακτικών θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το Φθινόπωρο και τα αρπακτικά που οδηγούν μοτοσικλέτες συμμετείχαν στην προώθηση στην Ταϊλάνδη για να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους ότι έρχεται. Έχετε το νου σας για το Predator που οδηγεί κοντά σας πολύ σύντομα.)

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/