Ο πωλητής τσαντών Pattaya απειλεί να πυροβολήσει τουρίστες που παζαρεύουν, συνελήφθη

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν πωλητή το βράδυ της Τρίτης για φερόμενο εκφοβισμό Κινέζων τουριστών αφού αρνήθηκαν να αγοράσουν τις τσάντες του.

Η τουριστική αστυνομία στην Πατάγια και αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια συνέλαβαν τον Σομτσάι Κράιφαν, 43 ετών, σε έναν παραλιακό δρόμο έξω από την παραλία Να Κλούα στις 9:30.

Νωρίτερα, στις 11.30 το πρωί της Τρίτης, ένας ξεναγός, του οποίου η ταυτότητα στο Facebook είναι η Wicha Tham, δημοσίευσε ένα βίντεο 1.46 λεπτών που δείχνει τον Somchai να φωνάζει θυμωμένα στους Κινέζους τουρίστες.

Το βίντεο έδειχνε τον Somchai να απειλεί να πυροβολήσει τους τουρίστες επειδή δεν αγόρασαν τις τσάντες του από δέρμα κροκόδειλου, αφού ζήτησαν εκπτώσεις.

Ο Wicha είπε στην ανάρτηση ότι ελπίζει ότι ο Pol Mag-Mag Surachet Hakpal, αναπληρωτής επίτροπος του Γραφείου Τουριστικής Αστυνομίας, θα δει τη θέση και θα αναλάβει δράση

Ο Pol αντισυνταγματάρχης Piyapong Ensarn, επιθεωρητής της υποδιαίρεσης 4 της 2ης Διεύθυνσης Τουριστικής Αστυνομίας, είπε ότι ο Surachet είδε το βίντεο και διέταξε τη σύλληψη.

Μετά τη σύλληψή του, ο Somchai δήλωσε ότι λυπάται για αυτό που έκανε. Είπε ότι η περίπτωσή του πρέπει να υπενθυμίσει σε άλλους πωλητές να έχουν υπομονή. Δεν είναι σαφές εάν πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ή πρόστιμο για τις απειλές που δίνουν στην Pattaya κακή φήμη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/