Μεθυσμένος άνδρας ξυλοκοπήθηκε από ξένους και Ταϊλανδούς στο Pook Bar 2 στο Soi Buakhaow

Πατάγια-

Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες για αυτό, αλλά ένας άνδρας, πολύ, πολύ μεθυσμένος και που δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, ξυλοκοπήθηκε από έναν άλλο πελάτη και μέλη του προσωπικού στο The Pook Bar Ladyboy Bar στο Soi Buakhaow.

Ο κ. Nakarin Chan Kaew, 26 ετών, μίλησε στον Τύπο και την αστυνομία και περιέγραψε το περιστατικό ως εξής. Δήλωσαν ότι το θύμα, που πιστεύεται ότι είναι Βρετανός, τρεκλίζει σε πολύ μεθυσμένη κατάσταση μπροστά από το κατάστημα και ουσιαστικά μετά βίας μπορούσε να περπατήσει ενοχλώντας και αγγίζοντας αγνώστους. Το προσωπικό του πρόσφερε φαγητό και ένα μπουκάλι νερό για να τον κάνει να φύγει καθώς δεν παρήγγειλε τίποτα και εμπόδιζε την είσοδο. Τρικλίστηκε γύρω από το μπαρ αρνούμενος να φύγει και άρχισε να ενοχλεί έναν άλλο πελάτη και μια κυρία που ήταν μαζί. Ο άλλος πελάτης του είπε να χαθεί με όχι και τόσο ωραία λόγια και προχώρησαν σε λογομαχία. Κανένα από τα μέρη δεν γνωρίζονταν προηγουμένως.

Σε αυτό το σημείο, ένας από τους άνδρες, δεν είναι σαφές ποιος, χτύπησε έναν άλλον με ένα μπουκάλι. Ο μεθυσμένος άνδρας, σύμφωνα με το προσωπικό, επιτέθηκε στην κυρία μαζί με τον πελάτη. Στη συνέχεια, ο καυγάς κλιμακώθηκε και εμπλέκονται μέλη του προσωπικού και άλλοι θαμώνες. Τελείωσε με τον μεθυσμένο άνδρα που αρχικά είχε προκαλέσει το πρόβλημα να χτυπήσει πολλές φορές στο κεφάλι με μπουκάλια και άφησε ένα ματωμένο χάος στο πάτωμα δίπλα στο μπιλιάρδο. Το προσωπικό ισχυρίζεται ότι ήταν ο άλλος πελάτης που έκανε το μεγαλύτερο μέρος του χτυπήματος και ότι ο μεθυσμένος άνδρας ήταν ο υποκινητής. Τόνισαν επίσης ότι δεν ήταν πελάτης καθώς αρνήθηκε να παραγγείλει οτιδήποτε.

Ο άλλος μυστήριος πελάτης φέρεται να τράπηκε σε φυγή πριν φτάσουν η αστυνομία και οι γιατροί. Άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο άνδρας διαπληκτίστηκε μόνο με κοπέλες και κατέληξε να τσακωθεί μαζί τους.

Ο άγνωστος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όταν γίνει νηφάλιος η αστυνομία θα κοιτάξει το CCTV και θα του μιλήσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να μιλήσει και μετά βίας περπατούσε.

Θα φτάσουμε στο κάτω μέρος αυτού και θα παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς τις λαμβάνουμε.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/