Η αστυνομία της Πατάγια εισέβαλε στο νυχτερινό κλαμπ Pump Up, συλλαμβάνει 19 άτομα για κατάχρηση ναρκωτικών

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε μια δημοφιλή παμπ στην Πατάγια νωρίς το Σάββατο επειδή παρέμεινε ανοιχτή πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες και συνέλαβε 19 άτομα για φερόμενη κατάχρηση ναρκωτικών.

Η αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια και το τμήμα 2 της Τουριστικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στην παμπ Pump UP Pattaya στις 3 το πρωί, αφού έλαβαν καταγγελίες από κατοίκους της γειτονιάς ότι παραβίαζε τον κανόνα της ώρας κλεισίματος στις 2 το πρωί.

Όταν έφτασε η αστυνομία, διαπίστωσε ότι περίπου 50 θαμώνες έπιναν ακόμα και χόρευαν. Δώδεκα γυναίκες και 7 άνδρες βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά. Συνελήφθησαν για περαιτέρω έλεγχο πριν σταλούν για υποχρεωτική αποκατάσταση.

Η αστυνομία βρήκε επίσης μια μικρή ποσότητα κεταμίνης σε πέντε φερμουάρ και επτά χάπια έκσταση.

Ο Thanakrit Pattanapibul, 26 ετών, ο διευθυντής της παμπ, συνελήφθη επειδή παραβίασε τον κανόνα του χρόνου κλεισίματος για χώρους ψυχαγωγίας και επειδή επέτρεψε τη χρήση ναρκωτικών στο χώρο υπό την εποπτεία του.

Η αστυνομία θα προτείνει αργότερα στο υπουργείο Εσωτερικών να κλείσει η παμπ.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/