Αποκλειστικό: Συγκλονιστικές φωτογραφίες της πόλης Pattaya που χρησιμοποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστό χώρο υγειονομικής ταφής που τρέχει απευθείας στην κύρια δημόσια δεξαμενή νερού

Πατάγια-

Το παρακάτω είναι μια υποβολή/συντακτικό από αναγνώστη που ζει κοντά στον εν λόγω ιστότοπο. Το κείμενο και οι εικόνες αποτελούν πίστωση ενός ιδιωτικού ανώνυμου ενδιαφερόμενου πολίτη και όχι της επίσημης γνώμης ή ιδιοκτησίας του The Pattaya News.

Τα απόβλητα στην Πατάγια έχουν γίνει πρόσφατα μια κρίσιμη ανησυχία, καθώς η κύρια χωματερή είναι γεμάτη και τα προβλήματα με τους δημόσιους εργολάβους έχουν κάνει τα σκουπίδια να περάσουν μέρες χωρίς να μαζευτούν. Ο κύριος αποτεφρωτήρας είναι στη μισή ικανότητα λειτουργίας λόγω πολλαπλών εσωτερικών προβλημάτων. Ως εκ τούτου, η πόλη έχει αρχίσει να επαναχρησιμοποιεί μια παλαιότερη τοποθεσία υγειονομικής ταφής, η οποία είχε κλείσει προηγουμένως λόγω της στάθμης του νερού και των περιβαλλοντικών ανησυχιών, καθώς τροφοδοτείται ουσιαστικά σε μια σημαντική δεξαμενή και πηγή νερού.

Αυτή η τοποθεσία, η οποία είναι τώρα μια λίμνη που τροφοδοτείται σε πολλά ρέματα, βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο γύρω από τη δεξαμενή Charnock των πόλεων, και ουσιαστικά μολύνει τη δεξαμενή. Υπάρχει επίσης μια ιδιωτική χωματερή 800 μέτρα πιο κάτω, η οποία επιτρέπει επίσης τα τοξικά απόβλητα να χύνονται στη δεξαμενή και να μολύνουν πιθανώς μια σημαντική παροχή νερού.

Και πάλι, οι παρακάτω φωτογραφίες είναι εύσημα ενός ενδιαφερόμενου πολίτη και δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις ή την επίσημη δήλωση των ειδήσεων της Pattaya. Θα παράσχουμε συνέχεια στο μέλλον και θα καλέσουμε τους αξιωματούχους της πόλης Pattaya να απαντήσουν.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/