Ενημέρωση: Το Ισραήλ δεν θα εκδώσει Ισραηλινό πολίτη που καταζητείται για μαχαιρώματα ή για συνεργασία στην έρευνα

Πατάγια-

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, μετά το μαχαίρι του Αυστραλού Jeremy McCall, 22 ετών, στο Mixx Disco την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές της Ταϊλάνδης αναζητούν έναν Ισραηλινό πολίτη που δεν κατονομάζεται ακόμη. Ένα άλλο χρονοδιάγραμμα του περιστατικού ήρθε επίσης στο φως μετά το μαχαίρι. Θα καλύψουμε πρώτα αυτό το χρονοδιάγραμμα και μετά θα συζητήσουμε τη θέση του Ισραήλ για το περιστατικό.

4:00 π.μ. (Περίπου)- Ο κ. ΜακΚαλ αγγίζει μια γυναίκα με τον Ισραηλινό άνδρα, τον οποίο θα αποκαλούμε κύριος Ι, και ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή της. (Δήλωσε στον Τύπο ότι ήταν μαζί της για ώρες νωρίτερα το βράδυ και είπε ότι το βίντεο CCTV το αποδεικνύει. Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή τη δήλωση.)

4:01 π.μ.- Ο κύριος I σε μια κρίση θυμού βγάζει ένα μικρό μαχαίρι και μαχαιρώνει τον κ. ΜακΚαλ στο πλάι, χτυπώντας ένα μεγάλο όργανο και φέρνοντάς τον σε κρίσιμη κατάσταση. Έκτοτε έχει αναρρώσει και επέστρεψε στην Αυστραλία και τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση. Η κοπέλα με τον κύριο Ι και περαστικούς επιχείρησαν να τον εμποδίσουν από αυτή την ενέργεια.

4:03 π.μ.- Καθώς ο Τζέρεμι επέστρεψε στο τραπέζι του, χωρίς να γνωρίζει ακόμη ότι είχε μαχαιρωθεί λόγω μέθης και σοκ, ο κύριος Ι, που είχε ήδη πληρώσει τον λογαριασμό του, είπε ότι πήγαινε στην τουαλέτα στην ομάδα μαζί του. (Αυτό μπορεί να προκάλεσε σύγχυση στο αρχικό μπάνιο στα μέσα ενημέρωσης). Έφυγε από την ομάδα. Η ασφάλεια δεν τον εμπόδισε καθώς δεν γνώριζαν εκείνη τη στιγμή ότι ο κ. McCall είχε μαχαιρωθεί και το μαχαίρι ήταν ένα πολύ μικρό και εξαιρετικά κρυφό μαχαίρι που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσω της ασφάλειας.

4:10 π.μ.- Ο κ. ΜακΚαλ, με βαριά αιμορραγία και εμφανώς μαχαιρωμένο, κατεβαίνει από τους φίλους, την οικογένειά του και την ασφάλεια καθώς καλείται ασθενοφόρο και αστυνομία.

4:30 π.μ.- Κύριε έκλεισα ένα ταξί μέσω μιας δημοφιλής εφαρμογής ταξί και πήγα κατευθείαν στο αεροδρόμιο. Δεν σταμάτησε στο ξενοδοχείο του για τσάντες ή αντικείμενα. Υποτίθεται ότι είχε πάνω του το διαβατήριό του.

4:45 - κ. Ο ΜακΚαλ μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Αργότερα μεταφέρθηκε σε δεύτερο νοσοκομείο.

6:00 - κ. Φτάνω στο αεροδρόμιο και κάνω κράτηση για την πρώτη πτήση για το Ισραήλ αναχωρώντας γύρω στις 9:00 π.μ. Δεν υψώνονται σημαίες.

9:00-Κ. Πετάω έξω από τη χώρα ακριβώς τη στιγμή που η είδηση ​​έρχεται στο δημοφιλές Τύπο.

Οι ειδήσεις της Pattaya αναζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τον κ. I και ανακάλυψαν τα ακόλουθα, όπως δήλωσε η πρεσβεία του Ισραήλ:

«Σύμφωνα με την ισραηλινή νομοθεσία, κανένας πολίτης του Ισραήλ δεν μπορεί να εκδοθεί για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για υποτιθέμενο έγκλημα που διαπράχθηκε σε ξένο έδαφος. Το Ισραήλ γνωρίζει αυτό το θέμα και θα διερευνήσει αυτόν τον πολίτη και το ζήτημα με τα δικά μας εσωτερικά συστήματα και ελέγχους και ισορροπίες».

Πιστεύεται ευρέως ότι το άτομο δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες ή κυρώσεις στο Ισραήλ.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης δήλωσαν ότι το άτομο αναγνωρίστηκε και επισημάνθηκε ότι θα συλληφθεί εάν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κ. I, πιθανότατα γνωρίζοντας τους κανόνες της χώρας του σχετικά με την έκδοση και το έγκλημα στο εξωτερικό λόγω της τόσο γρήγορης φυγής του από τη χώρα, είναι απίθανο να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/