Οδηγός ταξί της Πατάγια επιστρέφει τσάντα με 50,000 μπατ σε Αμερικανό τουρίστα

Πατάγια-

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, ένας έντιμος πολίτης επέστρεψε ένα μεγάλο ποσό μετρητών σε έναν τουρίστα, δείχνοντας την ειλικρίνεια και το σεβασμό του λαού της Ταϊλάνδης.

Ο κ. John Edward, από την Αμερική, άφησε μια τσάντα με περίπου 50,000 μπατ σε μετρητά σε ένα ταξί κατά λάθος στην Πατάγια όταν βιαζόταν λίγες μέρες πριν. Ο οδηγός, ο Prawit Meepian, 48 ετών, πήγε την τσάντα στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya και συνεργάστηκε με την αστυνομία της Pattaya για να βοηθήσει στον εντοπισμό του άνδρα. Η τσάντα είχε επίσης το διαβατήριό του, τις πιστωτικές του κάρτες και την αμερικάνικη άδεια οδήγησης.

Η αστυνομία, με τη βοήθεια της μετανάστευσης, ανακάλυψε πού διέμενε ο άνδρας στην Πατάγια και επικοινώνησε, φέρνοντάς τον στο αστυνομικό τμήμα για να επιστρέψει τα υπάρχοντά του πλήρως και για μια ευκαιρία φωτογραφίας.

Δεν είναι σαφές εάν ο κ. Έντουαρντ παρείχε ανταμοιβή, αλλά δήλωσε ότι θα επέστρεφε στην Ταϊλάνδη αργότερα μέσα στη χρονιά και αγαπούσε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα του λαού της Ταϊλάνδης. Αυτή ήταν η πρώτη του επίσκεψη στην Ταϊλάνδη.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/