Ενημέρωση: Μαχαιρωμένος Αυστραλός τουρίστας δίνει συνέντευξη στα ΜΜΕ, δηλώνει ότι ΔΕΝ ψηλάφισε γυναίκα

Πατάγια-

Ακόμη περισσότερες ανατροπές στην περίπτωση ενός Αυστραλού που μαχαιρώθηκε σε μια ντίσκο της Ταϊλάνδης από έναν Ισραηλινό τουρίστα που δεν κατονομάζεται ακόμη.

Συνέντευξη στα ΜΜΕ στην Αυστραλία έδωσε σήμερα ο Τζέρεμι ΜακΚαλ, 22 ετών, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Σίδνεϊ. Δήλωσε ότι η ανάρρωσή του πηγαίνει καλά και αναμένεται να κάνει πλήρη ανάρρωση και να επιστρέψει στην κανονική ζωή σύντομα, ευτυχώς.

Ο Jeremy δήλωσε ότι ο καλύτερος φίλος του, Jaydon Sienkiewicz, κατονομάστηκε ως θύμα εσφαλμένα από τις τοπικές αρχές και τον Τύπο λόγω της συνέντευξης στην αστυνομία αμέσως μετά το μαχαίρι και ενός γλωσσικού φραγμού. Ο Τζέιντον ήταν μαζί του το βράδυ του μαχαιρώματος, μαζί με ένα πάρτι περίπου δέκα, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του και της θετής μητέρας του από την Ταϊλάνδη.

Ο Τζέρεμι ισχυρίζεται, παρά τα όσα δείχνει το βίντεο, ότι το να άγγιξε ή να τσιμπήσει τον κώλο του κοριτσιού ήταν λάθος και δεν δείχνει όλη την ιστορία.

Ο Τζέρεμι δηλώνει ότι η γυναίκα που κατονομάστηκε δεν ήταν φίλη του άνδρα του Ισραήλ που τον μαχαίρωσε, αλλά μια γυναίκα που έκανε πάρτι μαζί του και τους φίλους του αρκετές ώρες νωρίτερα το βράδυ. Ισχυρίζεται ότι δεν την ψηλάφησε ούτε την άρπαξε, αλλά προσπαθούσε να της τραβήξει την προσοχή καθώς ο φίλος του την αναζητούσε καθώς είχε φύγει για αρκετό καιρό και την τράβηξε ο Ισραηλινός.

Ο Τζέρεμι δηλώνει ότι η αστυνομία εξέτασε παλαιότερα πλάνα και το επιβεβαίωσε. Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί σε δημόσια δήλωση από την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι μαχαιρώθηκε και στην αρχή νόμιζε ότι είχε χυθεί λίγο κρασί στο πουκάμισό του. Όταν σήκωσε το πουκάμισό του, η οικογένεια και οι φίλοι του είδαν το μέγεθος της ζημιάς και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Ο Ισραηλινός έφυγε από το νυχτερινό κέντρο λίγα δευτερόλεπτα μετά το μαχαίρι, έκλεισε ένα κοντινό ταξί για το αεροδρόμιο και έφυγε από τη χώρα με την πρώτη πτήση, πιθανότατα κατανοώντας γρήγορα ότι η αντίδρασή του ήταν σοβαρή και θα είχε σοβαρές επιπτώσεις.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης εξακολουθούν να συνεργάζονται με την πρεσβεία του Ισραήλ για να έρθουν σε επαφή με τον άνδρα για να αναλάβουν την ευθύνη για τις ενέργειές του.

Η ντίσκο Mixx έδωσε στον άνδρα 5000 μπατ για να βοηθήσει στους λογαριασμούς του στο νοσοκομείο και του ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό που συνέβη στο νυχτερινό τους κέντρο, το οποίο ο Τζέρεμι είπε ότι αποδέχτηκε. Η αστυνομία δηλώνει ότι η Mixx δεν θα αντιμετωπίσει καμία επίπτωση για το περιστατικό καθώς αντέδρασε γρήγορα και χειρίστηκε καλά την κατάσταση, βοηθώντας με την κλήση της αστυνομίας, ένα ασθενοφόρο και τα πλάνα CCTV. Το Mixx έχει ένα σύστημα patdown για να ψάξει για όπλα, αλλά η αστυνομία δηλώνει ότι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα πολύ μικρό και εξαιρετικά κρυφό μαχαίρι που ήταν πιθανό να ήταν κρυμμένο σε άλλο σημείο του άνδρα για να μπει στο κλαμπ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/