Νηπιαγωγός στο σχολείο της Πατάγια επιτέθηκε με μαχαίρι, λήστεψαν

Πατάγια-

Το απόγευμα της Τετάρτης αυτής της εβδομάδας, ένας Ταϊλανδός, που δηλώνεται από την αστυνομία ότι είναι κάτοικος της περιοχής, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Πατάγια, μπήκε στο σχολείο Ban Bang Lamung περίπου στις 5:XNUMX το απόγευμα της Τετάρτης και λήστεψε και έκοψε μια νηπιαγωγό που τελείωσε τη δουλειά της ημέρας. .

Η κα Patrang (δεν δίνεται το πλήρες όνομα) 34, δήλωσε ότι ήταν κοντά στην είσοδο του σχολείου όταν έφτασε ο άνδρας δηλώνοντας ότι ήταν γονέας και είχε συνάντηση με έναν δάσκαλο. Του δόθηκε η είσοδος στο σχολείο σε εκείνο το σημείο.

Σύμφωνα με το CCTV, ο άνδρας περιπλανήθηκε στο σχολείο για λίγο μέχρι που εντόπισε την κυρία Rungthiwa (δεν αναφέρεται το πλήρες όνομα) 39, όπου τελείωνε μόνη της τα χαρτιά.

Τράβηξε ένα μαχαίρι πάνω της και της επιτέθηκε και πήρε την τσάντα της με περίπου 6000 μπατ μέσα. Επίσης, τραυμάτισε σοβαρά το πρόσωπό της με επανειλημμένες επιθέσεις με μαχαίρι.

Η αστυνομία δηλώνει ότι ο άνδρας είναι γνωστός σε αυτόν και επαναλαμβανόμενος ταραχοποιός και τον κυνηγούν και έχουν ισχυρά στοιχεία.

Η κυρία Rungthiwa αναρρώνει στο νοσοκομείο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/