Τρεις υπήκοοι της Ταϊλάνδης ντυμένοι μεταμφιεσμένοι ως γυναίκες συνελήφθησαν για κλοπή από τουρίστες στο Walking Street

Πατάγια-

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 6 Ιουνίου, τρεις υπήκοοι της Ταϊλάνδης άρπαξαν μια τσάντα από έναν Ιάπωνα τουρίστα, ο οποίος δεν κατονομάζεται, στο Walking street ενώ περιηγούνταν στον δρόμο. Επιπλέον, έκλεψαν επίσης αποσκευές από Κορεάτες τουρίστες την ίδια μέρα.

Ο κ. Pruksong Loykarn και ο κ. Somboon Dangsawan, και οι δύο, 28 ετών, συνελήφθησαν γύρω στις 7 π.μ. σήμερα το πρωί, αφού ο τουρίστας παραπονέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και η αστυνομία ερεύνησε το CCTV και αναγνώρισε τους άνδρες, παρακολουθώντας τους στο διαμέρισμά τους στο κτίριο The Eternal Condo. Ένας τρίτος εμπλεκόμενος άνδρας, ο κ. Likhit Chaithirat, 26 ετών, τράπηκε σε φυγή και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο τέταρτος άνδρας που εμπλέκεται δεν έχει ταυτοποιηθεί προς το παρόν.

Στο διαμέρισμα η αστυνομία ανακάλυψε τις αποσκευές και τα υπάρχοντα των τουριστών που περιείχαν όλα τα στοιχεία ταυτότητάς τους, χρήματα, πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια, ρούχα και άλλα. Οι δύο Ταϊλανδοί που ήταν παρόντες ομολόγησαν το έγκλημα. Οι άνδρες διεξήγαγαν το έγκλημα ντυμένοι μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες, αλλά δεν είναι κυρίες.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/