Η αστυνομία ξεκίνησε ειδική επιχείρηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων "Make Pattaya Liveable"

Πατάγια-

Ομάδες αξιωματικών επιβολής του νόμου από την αστυνομία της πόλης της Πατάγια θα αναπτυχθούν σε όλη την πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια ειδική επιχείρηση που ονομάζεται «Κάντε την Πατάγια Ζωή».

Ξεκίνησε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Συνταγματάρχη Apichai Krobphet, η έμφαση δίνεται στους δανεικούς καρχαρίες, τα τυχερά παιχνίδια, τα στοιχήματα ποδοσφαίρου (τα οποία θα επικεντρωθούν σε όλο το παγκόσμιο κύπελλο, ειδικά σε οποιουσδήποτε χώρους που προσφέρουν οποιοδήποτε είδος βραβείων ή εκδοχή τυχερών παιχνιδιών στα παιχνίδια), στον άνθρωπο εμπορία, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και αγώνες δρόμου.

Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται έμπιστοι για την ασφάλειά τους.

Πρόσθετες επιδρομές και επιβολή αναμένονται καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των πυροτεχνημάτων και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/