Αυστραλός τουρίστας μαχαιρώθηκε στο στήθος στο Mixx Disco, σε κρίσιμη κατάσταση

Πατάγια-

Τις πρώτες πρωινές ώρες γύρω στις 4:30 π.μ. της 7ης Ιουνίου 2018, ο Αυστραλός Εθνικός Jaydon Sienkiewicz μαχαιρώθηκε στο στήθος στην ανδρική τουαλέτα στο Mixx Disco που βρίσκεται στη Walking Street στη Νότια Πατάγια.

Ο πατέρας του άνδρα και η σύζυγός του, η οποία είναι Ταϊλάνδης (η μητριά του Τζέιντον, είναι 100% Αυστραλός), ήταν παρόντες στο σημείο όταν έφτασε η αστυνομία. Ο Τζέιντον είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τεράστια αιμορραγία και βλάβη οργάνων. Δήλωσαν στην αστυνομία ότι ήταν μέρος μιας ομάδας δέκα Αυστραλών που έκαναν πάρτι στη ντίσκο όταν ο Τζέιντον πήγε στην τουαλέτα. Μαχαίρωσε στην τουαλέτα και στη συνέχεια σκόνταψε στο διάδρομο αιμόφυρτος, όπου οι τουρίστες ασφαλείας και ανήσυχοι κάλεσαν την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία δεν έχει ύποπτο και όποιος μαχαίρωσε τον Τζέιντον τράπηκε αμέσως σε φυγή. Η αστυνομία ερευνά βίντεο από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης για να εντοπίσει ποιος μαχαίρωσε τον Τζέιντον και να μιλήσει περαιτέρω με την οικογένεια για να διαπιστώσει εάν είχε εμπλακεί σε καβγά που θα μπορούσε να προκαλέσει το μαχαίρι.

Θα έχουμε περισσότερα για αυτήν την ιστορία καθώς εξελίσσεται.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/