Το Honest Thai Citizen επιστρέφει πορτοφόλι με 50,000 μπατ στον ιδιοκτήτη

Πατάγια-

Μια έντιμη πολίτης της Ταϊλάνδης, η κ. Orawan Bunmark, βγήκε για μια βόλτα κοντά στην προβλήτα Bali Hai όταν βρήκε κάτι εκπληκτικό. Ένα πορτοφόλι στο έδαφος με περίπου 50,000 μπατ μέσα!

Έφερε το πορτοφόλι στον αστυνομικό θάλαμο κοντά στην προβλήτα του Μπαλί Χάι και η αστυνομία, με βάση μια ταυτότητα στο πορτοφόλι, βοήθησε να κυνηγηθεί ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού κ. Li Haoran, Κινέζος υπήκοος.

Ο κύριος Λι ήταν εκστασιασμένος όταν η αστυνομία ήρθε στο ξενοδοχείο του και τον έφερε στο σταθμό για μια φωτογράφηση και για να του επιστρέψει το πορτοφόλι του, ολόκληρο.

Είναι άγνωστο αν ο κ. Λι πρόσφερε στην Όραουαν μια ανταμοιβή για την ειλικρίνειά της.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/