«Διάσημος» Ινδός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, εκβιασμό και ληστεία από επιχειρηματικούς εταίρους στην Πατάγια

Ένας δημοσιογράφος από την Ινδία φέρεται να δέχθηκε επίθεση, γδύθηκε, φωτογραφήθηκε και εκβιάστηκε στην Πατάγια από συμπατριώτες του, σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην αστυνομία. 
Το θύμα, η ταυτότητα του οποίου έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Muang Pattaya στη 1:XNUMX την Κυριακή.

Είπε στην αστυνομία ότι κάποιοι Ινδοί επικοινώνησαν μαζί του με το πρόσχημα ότι τον προσέλαβαν για να τραβήξει φωτογραφίες για μια τουριστική εταιρεία με σχέδιο να το προωθήσουν στην ινδική αγορά.

Αποδεχόμενος την προσφορά, έκανε check in σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Bang Lamung της επαρχίας Chon Buri για να προετοιμαστεί για τη δουλειά. Αλλά το βράδυ της Παρασκευής εκείνοι οι Ινδοί επιτέθηκαν και τον έγδυσαν και αφού τον φωτογράφισαν τον απείλησαν ότι θα τον εκβιάσουν.

«Απείλησαν ότι θα στείλουν αυτές τις φωτογραφίες, ακόμη και τα βίντεο κλιπ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που είναι γνωστές στην Ινδία, αν δεν τους έδινα χρήματα. Είμαι διάσημος εκεί. Έτσι, έπρεπε να τους δώσω τις 200,000 ρουπίες [σχεδόν 100,000 Bt] που είχα στην κατοχή μου», είπε το θύμα.

Οι δράστες φέρεται να ζήτησαν επίσης από το 40χρονο θύμα να υπογράψει δύο επιταγές για αυτούς.

Αφού ενέδωσε, τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα, αφού σκέφτηκε τα πράγματα, αποφάσισε να καλέσει έναν φίλο του για βοήθεια. Ο φίλος είναι παντρεμένος με μια Ταϊλανδή και αυτή τον πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει την καταγγελία.

Η αστυνομία δεσμεύτηκε να ερευνήσει την υπόθεση και να εντοπίσει τους δράστες. Η αστυνομία δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία και θέλει να ακούσει την πλευρά των άλλων ατόμων.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/