Μεθυσμένος αξιωματικός της «Αστυνομίας» απειλεί να πυροβολήσει ανθρώπους σε διαμέρισμα στην Πατάγια

Πατάγια-

Ένας μέχρι στιγμής άγνωστος άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων της Ταϊλάνδης απείλησε έναν άλλο οδηγό στο Niran Grand Condo στις 7 το πρωί της Κυριακής.

Ο κ. Bansung Nanamchiaw, 47 ετών, συνομιλούσε με έναν φίλο στο διαμέρισμα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του και είχε αφήσει αρκετό χώρο για να περάσουν άλλα οχήματα. Ξαφνικά, μια λευκή BMW με πινακίδες κυκλοφορίας 1276 άρχισε να κορνάρει ασταμάτητα και στη συνέχεια φώναξε σε αυτόν και τον φίλο του ότι ήταν ειδικές δυνάμεις και θα τους σκότωνε.

Ο Μπανσούνγκ και ο φίλος του κάλεσαν αμέσως την αστυνομία καθώς ο άνδρας συνέχιζε να τους φωνάζει και να τους ξεσπάει. Και οι δύο δηλώνουν ότι ο άνδρας ήταν πολύ μεθυσμένος και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. Όταν είδε ότι καλούσαν την αστυνομία και δεν πτοήθηκαν, ο άνδρας εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Όταν έφτασε η αστυνομία, έψαξαν το αυτοκίνητο και βρήκαν μια νόμιμη αστυνομική στολή των ειδικών δυνάμεων στο πίσω μέρος. Βρίσκονται στη διαδικασία ταυτοποίησης του ιδιοκτήτη με βάση τις πινακίδες και το CCTV για να προσδιορίσουν αν είναι όντως αστυνομικός και να τον εντοπίσουν για να απαγγείλουν κατηγορίες.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThairath
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/