Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Ιουνίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια επιστρέφει αυτόν τον μήνα, το καλοκαίρι για πρώτη φορά στις 8 και 9 Ιουνίου!

Ακυρώθηκε το 2016 λόγω της περιόδου του βασιλικού πένθους και το 2017 αφού το Υπουργείο Εσωτερικών μείωσε τον προϋπολογισμό του, η δημοφιλής εκδήλωση θα εκτυλιχθεί ξανά στην παραλία Pattaya, αλλά αυτή τη φορά τον Ιούνιο αντί για τα παραδοσιακά τέλη Νοεμβρίου.

Η επικεφαλής της Τουριστικής Προώθησης Ornwora Kornpin δήλωσε στις 22 Μαΐου ότι η έκθεση πυροτεχνίας «World of Color» θα ξεκινά κάθε βράδυ στις 7:30 μ.μ. με συμμετέχοντες από τη Βραζιλία, την Ταϊλάνδη, την Ιταλία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε χώρα θα έχει ένα σόου 45 λεπτών κάθε βράδυ για συνολικά αρκετές ώρες πυροτεχνημάτων.

Ενδιάμεσα στις εκθέσεις, οι παρευρισκόμενοι θα ψυχαγωγούνται με συναυλίες από συγκροτήματα της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων των Big Ass, Modern Dog, 25 Hours και Playground.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ο Παραλίας Δρόμος θα είναι κλειστός από τις 3:XNUMX έως τα μεσάνυχτα και τις δύο ημέρες. Θα υπάρχουν πολλές σκηνές συναυλιών και εγκεκριμένοι πωλητές σε όλο το δρόμο. Η ασφάλεια θα είναι αυστηρή και πολλοί αξιωματούχοι της αστυνομίας και του στρατού θα βρίσκονται στο κατάστρωμα. Η κυκλοφορία θα επηρεαστεί έντονα σε όλη την πόλη λόγω του φεστιβάλ. Τα πυροτεχνήματα θα είναι ορατά οπουδήποτε στην παραλία Pattaya, αλλά πηγαίνετε εκεί νωρίς για να βρείτε ένα καλό σημείο στην παραλία!

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/